واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۷۵۶۰۴
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۶

جزئیات اعطای تسهیلات به دانشمندان ایرانی غیرمقیم

با اجرای طرح همکاری با متخصصان و دانشمندان ایرانی غیرمقیم دانش‌آموختگان دوره دکتری از یکی از 100 دانشگاه و اساتید یکی از 400 دانشگاه برتر دنیا می‌توانند از مزایایی چون دوره فرصت مطالعاتی به مدت سه ماه تا یک سال، همکاری به عنوان استاد مدعو و معین به مدت حداقل یک ماه تا یک سال و اشتغال در شرکت‌های زایشی از دانشگاه‌ها برخوردار شوند.
تدبیر24 »طرح همکاری با متخصصان و دانشمندان ایرانی غیرمقیم با هدف انتقال دانش، تجربه و ایده‌های فناورانه به کشور و ایجاد ارتباط موثر دانشمندان و متخصصان ایرانی غیرمقیم با همتایان داخلی و مراکز علمی و فناوری منتخب، از سوی معاونت علمی‌وفناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان اجرایی شده است.

هدف اصلی این طرح ایجاد ساز و کاری مناسب برای بهره مندی از دانش و تجارب ارزشمند دانشمندان و متخصصان ایرانی غیر مقیم با تاکید بر مدل چرخش مغزها است.

ایجاد پل ارتباطی بین متخصصان و دانشمندان غیرمقیم با مراکز علمی و فناوری منتخب داخلی، آشنایی با ظرفیت پایگاه‌های تخصصی همکار در حوزه‌های مختلف علمی و فناوری، تعریف نحوه همکاری با مراکز علمی و فناوری داخلی پیش از ورود متخصصان و دانشمندان ایرانی غیر مقیم به کشور و فراهم کردن شرایط انتقال مهارت‌ها، روش‌ها و قابلیت‌های خدماتی نوین توسط متخصصان ایرانی غیر مقیم به داخل کشور از دیگر اهداف این طرح است.

دانش‌آموختگان دوره دکتری از یکی از 100 دانشگاه برتر دنیا، اساتید یکی از 400 دانشگاه برتر دنیا و متخصصان و کارآفرینان فعال در یکی از موسسات شاخص علمی و فناوری یا شرکت‌های دانش بنیان خارجی مخاطبان این طرح هستند.

محققان پسادکتری می‌توانند تسهیلاتی نظیر اختصاص مبلغ ماهیانه به میزان استادیار پایه یک، اختصاص مبلغی به عنوان اعتبار پژوهشی و فناوری، ارائه بیمه‌های اشتغال و تکمیلی، اختصاص کمک هزینه سفر برای ارائه مقاله شفاهی در کنفرانس‌های بین‌المللی معتبر برای یک بار در سال، استفاده از خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی کشور و اختصاص فضای استقرار جهت بهره‌مندی از امکانات تخصصی و آزمایشگاهی و مشاوره علمی و فناوری دریافت کنند.

همچنین دوره فرصت مطالعاتی به مدت سه ماه تا یک سال، همکاری به عنوان استاد مدعو و معین به مدت حداقل یک ماه تا یک سال، برگزاری سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی، ارائه تسهیلات برای فعالیت‌های فناورانه، اشتغال در شرکت‌های زایشی از دانشگاه‌ها و نظام وظیفه تخصصی از دیگر تسهیلاتی است که برای این افراد در نظر گرفته شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: