به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، «محمدجواد ایزدیان» با اشاره به 1500 هکتار سطح زیرکشت این محصول در این شهرستان افزود: با میانگین عملکرد 4 کیلوگرم در هکتار، پیشبینی میشود 6 تن زعفران برداشت شود.
وی از افزایش 20 درصدی تولید نسبت به پارسال خبر داد و علت این افزایش را پراکنش مناسب بارندگیهای سال گذشته دانست.
ایزدیان با اشاره به سرمای مناسب و گرمای هوا در ابتدای فصل پاییز امسال گفت: این امر گل دادن زعفران را حدود 10 روز به تاخیر انداخت.
مرتضی «سعیدی شهری»، مسوول باغبانی ادارهی تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی سبزوار هم تصریح کرد: با کاشت آرمانی زعفران و رعایت نکات فنی و مناسب بودن شرایط اقلیمی، میانگین عملکرد این محصول تا حداقل 6 کیلوگرم در هکتار قابل افزایش است.
وی برای تقویت پیازها و افزایش میانگین عملکرد این محصول در سال آینده به زعفرانکاران توصیه کرد: پس از برداشت گل، 50 تا 100 کیلوگرم کود ازته در هکتار در دو نوبت بهصورت همزمان با آبیاری دوم(زاج آب) در مزارع استفاده کنند.
سعیدی شهری خاطرنشان کرد: همچنین نسبت به محلول پاشی مزارع زعفران در چند نوبت با ریزمغذهای مناسب تا نیمهی نخست اسفندماه اقدام کنند.