کد خبر: ۲۴۴۰۷
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۹

چند پیشنهاد برای غذای خانواده

1 - سعی کنیم تا حد توان تمام وعده های غذایی را اعضای خانواده کنار هم و باهم غذا بخورند.اگر به دلیل شیفت کاری و ... امکان همه حضوردرهمه وعده ها نیست ، حداقل یک وعده را همه خانواده حضور داشته باشند.

2- موقع غذا خوردن اگر برنامه مهمی در تلویزیون نیست ( که معمولا هم نیست !) نگاه کردن و گوش دادن به تلویزیون و رادیو و موسیقی و ... ممنوع. تمرکزتان را به غذا بدهید و اثر غذا را ازبین نبرید!

3_ نگاهی هم به آداب غذاخوردن اسلامی داشته باشیم.مثلا اول سفره بسم الله و دعای سفره و ...( شماهم دیده اید که خانواده های مسیحی چطور اول غذا در فیلمها ! دسته جمعی دعا میکنند)بگذاریم فرزندان بدانند که غذا نه فقط حاصل زحمت پدر خانواده بلکه نعمتی از نعمتهای خداست که خدا به خاطر محبتی که به خانواده دارد در دستهای پدر گذاشته است. ( برای این مهم ، دعای سفره را که چند کلمه بیشتر نیست برای فرزندان ترجمه کنیم )

4-حتما این حدیث را دیده اید که مومن به میل خانواده غذا میخورد : یعنی هرچی آماده کرده اند را می خورد !، غُر نمی زند!!! و هر بار گیر و ایراد جدیدی نمی گیرد ! .( البته برای راحت شدن از دست غذاهای مصنوعی مثل سوسیس و کالباس و ... شاید نیاز باشد که غُر زده شود ! )

5_استفاده از طب سنتی و سالم سازی غذاها را هم ( طبیعتا تا جایی که شرایطش هست ) فراموش نکنیم . برای نمونه به این کتاب هم نگاهی داشته باشید. طب ایرانی،تغذیه = محمد عزیزخانی

6- تشکر از مادر خانواده بعد از تشکر از خدا هم فراموش نشود .

7- سنّتهای خوبی را قدیمی ها به فرزندان یاد می دادند مثل : عدم درازکردن پا و خوابیدن ! کنار سفره ، بوسیدن نان و احترام به نعمتهای خدا ، خوردن ریزه های نان سفره ، خوردن همه غذا، دور نریختن اضافه غذا و دادن آن به حیوانات و پرنده ها و ...


********************************************

* پیامبرمهربانمان صلی الله علیه و آله :

المومن یاکل بشهوة اهله ، المنافق یاکل اهله بشهوته

 انسان با ایمان به میل و رغبت خانواده اش غذا میخورد ، ولی میل و رغبت خودرا به خانواده اش تحمیل می کند و خانواده اش به میل منافق غذا می خورند .

منبع : پیک سحر
برچسب ها: تدبیر24 پیک سحر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: