تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۳۴۵۴۶
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۰

جای خالی ایران در تجارت غذای حلال

درحالی که ارزش بازار جهانی محصولات حلال از 3.2 تریلیون دلار فراتر رفته است، جمهوری اسلامی ایران تاکنون هیچ سهمی از این تجارت جهانی را به دست نیاورده است.
تدبیر24: قائم مقام رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران در امور بین الملل روز دوشنبه در حاشیه برگزاری سمینار بین المللی استانداردسازی و تجاری سازی غذای حلال اظهار کرد: براساس آمارهای موجود، حجم گردش مالی محصولات حلال در دنیا 1.3 تریلیون دلار و ارزش کارخانجات و صنایع مرتبط با آن حدود 2.3 تریلیون دلار برآورد شده است.

دکتر محمود مولانژاد افزود: تایلند به عنوان یک کشور غیرمسلمان، یکی از بزرگترین مراکز تولید، فرآوری و عرضه محصولات حلال را در دنیا ایجاد کرده و مدعی هستند که در آینده به بزرگترین آشپزخانه جهان تبدیل خواهند شد و برای رسیدن به این هدف، بازارهای مصرف محصولات حلال را نشانه گرفته اند.

وی خاطرنشان کرد: الان 200 کارخانه تایلندی تغییر کاربری داده و وارد بازار غذای حلال شده اند و 200 کارخانه دیگر آن نیز متقاضی ورود به این بازار جهانی هستند.

مولانژاد، ارزش مبادلات محصولات حلال در دو ایالت میشیگان و ایلی نویز آمریکا را بین 60 تا 80 میلیون دلار در سال عنوان کرد و گفت: این محصولات در تمامی کشورها متقاضیان زیادی دارد.

به گفته وی، فقط در شهر لندن سالانه 30 میلیارد دلار تجارت محصولات و غذای حلال صورت می گیرد.

قائم مقام سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران در امور بین الملل به تلاش کشورهای مختلف همچون برزیل، اسپانیا و مکزیک برای تصاحب بازارهای جهانی غذای حلال اشاره کرد و گفت: اخیرا کشور مکزیک، همکاری نزدیکی را با مالزی آغاز کرده تا به صورت مشترک، وارد بازار غذای حلال شوند و به لحاظ نزدیکی با آمریکا، محصولات خود را روانه بازارهای این کشور کنند.

وی با ابراز تاسف از حاضر نبودن ایران در عرصه رقابت های جهانی محصولات حلال گفت: متاسفانه ایران هیچ سهمی از این بازار مهم دراختیار ندارد و آغاز حرکت هایی مانند راه اندازی مرکز ملی و منطقه ای فناوری حلال ایران می تواند نویدبخشی در گام های نخست این حرکت باشد.

دومین سمینار و کارگاه تخصصی بین المللی استانداردسازی و تجاری سازی غذای حلال روز دوشنبه در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران آغاز به کار کرد و به مدت سه روز با برپایی کارگاه های تخصصی ادامه خواهد داشت.

صاحبنظران و سخنرانانی از کشورهای بنگلادش، اندونزی، مالزی، آمریکا، سریلانکا، تایلند، سودان، امارات متحده عربی، کومور، استرالیا، هندوستان و قزاقستان در دومین سمینار و کارگاه تخصصی بین المللی استانداردسازی و تجاری سازی غذای حلال حضور دارند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: