تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۳۶۸۹۶
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۵

سیزدهم مهر در تاریخ معاصر ایران

امروز یک شنبه سیزدهم مهر 1393 هجری خورشیدی، دهم ذی الحجه 1435 هجری قمری و پنجم اکتبر 2014 میلادی است. 36 سال پیش در چنین روزی، امام خمینی از عراق به پاریس هجرت کردند.
تدبیر24: مهم ترین رویدادهای تاریخ معاصر در این روز، به شرح زیر است:

13 مهر 1359
نیروهای عراقی تهاجم گسترده ای را برای تصرف خرمشهر آغاز کردند. این حمله با مقاومت رزمندگان اسلام روبرو شد و آنها پس از تحمل خسارت های جانی و مالی فراوان، تنها توانستند 50 متر به داخل این بندر پیشروی کنند.

13 مهر 1357
به دنبال محدودیت هایی که حکومت عراق در فعالیت های امام خمینی اعمال کرد، ایشان از عراق راهی فرانسه شدند. امام پیش از فرانسه می خواستند به کویت بروند که مقام های وقت این کشور از ورود ایشان ممانعت کردند.

13 مهر 1357
آنتونی پارسونز سفیر انگلیس در ایران در دیدار با وزیر کشور وقت گفت: «وقتی آیت الله خمینی خواست از عراق به کویت عزیمت کند ما از دولت دوستمان (کویت) خواستیم که ممانعت کند و ملاحظه کردید که اینچنین هم کردند.»

13 مهر 1352
در پی تعطیلی دفتر بی بی سی در تهران، رییس و کارمندان انگلیسی آن از ایران اخراج شدند. این دفتر به دنبال اخطار دولت وقت، مبنی بر رعایت نکردن بیطرفی و برخورد مغرضانه در انتشار اخبار، تعطیل شده بود.

13 مهر 1346
بیست و یکمین دوره ی مجلس شورای ملی که در چهاردهم مهر 1342 هجری خورشیدی آغاز به کار کرده بود، پایان یافت.

13 مهر 1344
امام خمینی پس از 11 ماه اقامت و تبعید در ترکیه با توافق رژیم پهلوی و دولت عراق به این کشور انتقال یافت. با وجود ورود مخفیانه ی امام، ایشان با استقبال گرم و پرشور مردم عراق روبرو و پس از یک توقف کوتاه در کاظمین، رهسپار سامرا شد و با استقبال باشکوه مردم و حوزه ی علمیه این شهر، در آنجا اقامت گزید.

13 مهر 1326
محمود جم وزیر جنگ ایران و جرج آلن سفیر آمریکا در تهران، یک پیمان نظامی امضا کردند. به موجب این پیمان استفاده ی ایران از کمک های نظامی سایر کشورها، منوط به موافقت آمریکا بود و مقرر شد شماری از افسران آمریکایی برای بهبود وضع ارتش راهی ایران شوند.

13 مهر 1321
دولت آمریکا با اصرار و پافشاری ایران و با وجود مخالفت اولیه خود با استخدام آرتور میلسپو به عنوان رییس کل خزانه ی ایران و مشاور اقتصادی، موافقت کرد.

13 مهر 1314
مجلس شورای ملی رای حکمیت دولت ترکیه، درباره ی تحدید حدود ایران و افغانستان را که در بیست و چهارم فروردین 1314 صادر شده و شامل هفت فصل بود، تصویب کرد و اجازه اجرای آن را به دولت داد.

13 مهر 1305
رضا پهلوی، 50 تن از محصلین وزارت جنگ را برای فراگیری آموزش های نظامی با فرماندهی سرهنگ سیف الله خان به مسکو فرستاد. در همین سال با تایید مجلس، گروهی از افسران ایرانی برای گذراندن دوره های آموزشی به مدرسه های نظامی اروپای غربی به ویژه فرانسه فرستاده شدند.

13 مهر 1302
سرپرسی لورن وزیر مختار انگلیس در تهران در گزارشی به کشورش تحلیل خود را از چند دیدار با احمدشاه قاجار و موقعیت سیاسی ایران ارایه داد. وی احمدشاه را نگران قدرت فزاینده ی رضاخان معرفی کرد که بر تاج و تخت دودمان قاجار سایه انداخته است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: