تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 14
کد خبر: ۴۴۵۱۱
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۱

انتقادسلیمی‌نمین‌ازحذف‌افرادازتاریخ

وی در ادامه از عملکرد بعضی‌ها انتقاد کرد که چرا بعد از گذشت هفتاد، هشتاد سال از زمان رضاخان،هنوز اسناد آن دوره منتشر و علنی نشده است؟!
تدبیر24:عباس سلیمی‌نمین در حاشیه جشنواره‌ی فیلم عمار از حذف افراد از تاریخ انتقاد کرد و پیشنهاد داد که بهتر است به جای این کار به تبیین و پژوهش در تاریخ بپردازیم.

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران، 13 دی ماه در حاشیه پنجمین جشنواره‌ مردمی فیلم عمار در سلسله نشست‌های «هنر و واقعیت» با عنوان نقد مستند «انقلاب ۵۷» علاوه بر سخنرانی در رابطه با این مستند از موضوع حذف افراد به دلیل تعلل در تبیین تاریخ و شفاف سازی اتفاقات تاریخی، انتقاد کرد.

وی تصریح کرد:ما در تاریخ انقلاب، رخدادهای خیلی فشرده‌ای داریم چون رخدادهای زیادی اتفاق افتاد و تا می‌آمدیم به تبیین یک اتفاق بپردازیم،اتفاق دیگری رخ می‌داد یا اتفاق قبلی را فراموش می‌کردیم یا وقتی برای تبیین پیدا نمی‌کردیم. اوایل انقلاب چندان احتیاجی به این کار نمی‌دیدیم ولی بعد از انقلاب باید یک زمانی را به تبیین آن‌ها اختصاص می‌دادیم که ندادیم.

سلیمی‌نمین همچنین خاطرنشان کرد: الان هم سرمایه‌گذاری لازم را برای این کار انجام نمی‌دهیم بنابراین برای پوشاندن این تعلل،می‌آییم تصاویر افراد را در عکس‌ها حذف می‌کنیم! ولی دشمن و رسانه‌های بیگانه با انتشار این اطلاعاتی که ما همیشه به دلیل تبیین نکردن حذف‌شان کرده‌ایم،ادعای حقانیت کاذب می‌کنند! اگر تبیین کنیم دیگر بهانه‌ای دست شبکه‌های غربی نمی‌دهیم.

وی در ادامه مثالی در رابطه با حذف عکس آقای قطب‌زاده کنار امام (ره)زد و گفت: چون حال نداشتیم، تبیین کنیم آمدیم عکس آقای قطب‌زاده را از کنار امام حذف کردیم و با این کار بخشی از تاریخ را حذف کردیم! این به درست یا غلط بودن آقای قطب‌زاده را اشاره نمی‌کند ولی ما چون دیگر نمی‌خواهیم،سراغ پژوهش برویم پس حذفش می‌کنیم!

سلیمی تصریح کرد: اراده‌ی تبیین زمانی صورت می‌گیرد که ما به تاریخ اهمیت بدهیم ولی متاسفانه ما اهمیتی برای تاریخ قائل نیستیم و عده‌ای همچنان فکر می‌کنند که با بیان آن اطلاعات ورود به عرصه‌ی ریا صورت می‌گیرد.خیلی‌ها هستند که مسائل تاریخی و یکسری عملکردها را با خودشان دفن می‌کنند و دشمن هم در زمینه‌ی بیان تاریخ ما، بسیار هوشیارانه عمل می‌کند. متاسفانه خروج اسناد توسط دشمن بسیار راحت‌تر از این صورت می‌گیرد که من بخواهم اسناد را پیدا کنم.آنها سرمایه‌گذاری می‌کنند و اسناد ما را می‌خرند.آنها با همین اسناد و اطلاعاتی که در دسترس ما نیست، مستند می‌سازند و البته فراموش نکنیم که حجم مطالب تصویری منتشر شده،هیچ‌گونه ارتباطی با صداقت یا عدم صداقت رسانه ندارد.

وی در ادامه از عملکرد بعضی‌ها انتقاد کرد که چرا بعد از گذشت هفتاد، هشتاد سال از زمان رضاخان،هنوز اسناد آن دوره منتشر و علنی نشده است؟!

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در بخش دیگری از سخنان خود به نقد قسمتی از مستند «انقلاب ۵۷» ساخته یک شبکه ماهواره‌ای پرداخت و اظهار کرد که متاسفانه به دلیل کمبود وقت نمی‌شود، در مورد همه‌ی آن مستند شش، هفت ساعته در یک جلسه صحبت کرد.

سلیمی‌نمین در این رابطه به موضوع قیمت نفت در آن زمان پرداخت و استقلال شخصیتی و نسبت به حامی ملت بودن محمدرضا پهلوی که در این مستند نشان داده شده انتقاد کرد و با بیان مسائلی که در آن مستند از انتشارش جلوگیری شده به پوچ بودن ادعاهای دشمن در این رابطه پرداخت.

به گزارش ایسنا، جلسه‌ی نقد و بررسی که در حاشیه جشنواره فیلم عمار برگزار شد از استقبال نسبتا خوبی برخوردار شد و با بحث و گفتگو و پرسیدن سوال توسط شنوندگان نیز همراه شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: