تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 14
کد خبر: ۵۵۳۸۰
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۲

مبارزه با "تب مالت"

معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های دامی سازمان دامپزشکی گفت: سالانه حدود 130میلیارد تومان اعتبار برای مبارزه و پیشگیری از بیماری بروسلوز (تب مالت) نیاز است که فقط یک دهم از این اعتبار به این سازمان اختصاص داده می شود.
تدبیر24: معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های دامی سازمان دامپزشکی گفت: سالانه حدود 130میلیارد تومان اعتبار برای مبارزه و پیشگیری از بیماری بروسلوز (تب مالت) نیاز است که فقط یک دهم از این اعتبار به این سازمان اختصاص داده می شود.
 
 کریم امیری در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بروسلوز یکی از مهمترین بیماری های مشترک بین انسان و دام است که می تواند از دام به انسان منتقل شود، اظهار کرد: این سازمان برای مبارزه با این بیماری برنامه هایی همچون واکسیناسیون، آموزش، کشتار دام های آلوده و پرداخت غرامت را در دستور کار خود دارد.
 
وی ادامه داد: تمامی واحدهای پرورش صنعتی و نیمه صنعتی تحت پوشش این سازمان قرار دارند بطوریکه حدود 600 هزار راس دام موجود در این واحد تحت پوشش سازمان قرار گرفته است.
 
وی با بیان اینکه از سوی دیگر 80 درصد دامداری های سنتی نیز مورد واکسیناسیون قرار می گیرند، اظهار کرد: در جمعیت دام های بزرگ که در دامداری های صنعتی قرار دارند برای کنترل بیماری موفق عمل کرده ایم و به جایی رسیده ایم که می توانیم ریشه کنی بیماری بروسلوز را در این جمعیت اعلام کنیم.
 
امیری تصریح کرد: اما وجود این بیماری در دام های سبک(گوسفند و بز) موجب شده با ریشه کنی این بیماری در دام های سنگین نیز با مشکل مواجه شویم.
 
وی با تاکید بر اینکه جابه جایی دام ها علت اصلی بروز این مشکل است، خاطرنشان کرد: هیچ کشوری وجود نداشته که بتواند از بروسلوز در بین جمعیت دام سبک نجات پیدا کند، و ایران در صدر بروز بیماری بروسلوز گوسفندی در جهان قرار دارد که این امر نیز به دلیل نقل انتقالات دامی و وجود دام های کوچ رو است.
 
او توضیح داد: یکی از مشکلات این سازمان وجود دام های سبک روستایی و عشایری است، چرا که این سازمان نمی تواند نظارت کافی در خصوص بروز بیماری ها داشته باشد.
 
معاون دفتر بهداشت و مدیر بیماری های سازمان دامپزشکی بیان کرد: هویت دار کردن دام ها یکی از برنامه های این سازمان است که اگر بتوانیم برای دام های کوچ رو و عشایری شناسنامه صادر کنیم در کنترل بیماری ها موفق تر عمل کرده ایم.
 
وی در خصوص بخش پیش سرد کشتارگاه ها و تاثیر آن در از بین بردن بسیاری از عوامل بیماری زا گفت: در تمامی استان ها کشتارگاه صنعتی وجود دارد که این کشتارگاه ها مجهز به این بخش هستند و دام های کشتار شده بعد از کشتار برای مدتی در این بخش نگه داری می شود و این امر موجب می شود تا بسیاری از بیماری ها از بین رود.
 
امیری با اشاره به بیماری تب خون ریزی دهنده کریمه کنگو اظهار کرد: این بیماری که می تواند از دام به انسان توسط کنه ها منتقل شود در دام بدون علامت است و در انسان علایم آن دیده می شود.
 
وی افزود: میزان بروز این بیماری به آن اندازه ای که امسال در رسانه و در بین مردم پیچیده شد، نبود. بطوریکه در کشور 15نفر مبتلا شدند و از آنجایی که میزان مرگ و میر این بیماری در بین جمعیت انسانی بالا است، چهار نفر بر اثر آن فوت کردند.
 
امیری توضیح داد: از آنجاکه این بیماری در دام علائمی ندارد، نمی توانیم شناسایی کنیم اما از طریق گزش کنه ها و یا له کردن کنه ها توسط انسان، بیماری منتقل می شود.
 
وی در ارتباط با کشتار دام در معابر عمومی و یا خیابان ها تصریح کرد: این سازمان بارها تاکید کرد تا از کشتار دام در معابر، کوچه و خیابان و در مراسمات جلوگیری شود اما توجهی به این امر نشده است.
 
وی با بیان اینکه برای جلوگیری از این کار باید نهادهای دیگر همچون شهرداری و نیروی انتظامی نیز وارد کار شوند و همکاری داشته باشند، تاکید کرد: شاید عدم همکاری و عدم هماهنگی مهمترین عامل وجود چنین مشکلی و مشکلات دیگر همچون قاچاق دام است.

برچسب ها: تدبیر24 تب مالت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: