تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 06
کد خبر: ۶۸۱۰۰
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۲
   تدبیر24: حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم در نشست خبری روز گذشته خود با اشاره به جلسات اخیر جامعه روحانیت گفت: موضوع انتخابات ریاست‌جمهوری در دستورکار قرار گرفت و کمیته سیاسی اخیرا جلساتی با نمایندگان احزاب اصولگرا داشته است. او در بخشی از سخنانش درباره آیت‌الله مصباح‌یزدی گفته است که در این دوره جامعه روحانیت مبارز بنای مشورت با وی را ندارد.
به گزارش ایلنا، این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی افزود: انتظار از احزاب اصولگرا این بوده که جامعه روحانیت فعالیت انتخاباتی خود را آغاز کنند. اصولگرایان همراهی خود را با اقدامات جامعه اعلام کردند و گفتند مثل گذشته ملتزم به محوریت جامعه روحانیت هستیم و با وفاداری به جامعه روحانیت که همیشه قدم‌های اول را برمی‌دارد، این جلسات مورد استقبال اعضا قرار گرفت.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز همچنین گفته است: همه پذیرفتند اقداماتی صورت گیرد؛ قرار شد با همه احزاب اصولگرا تعامل و با شخصیت‌های اصولگرا هم صحبت کنیم تا راهکاری برای انتخابات آینده داشته باشیم.
مصباحی‌مقدم در مورد دیدار یزدی و موحدی‌کرمانی گفت: این دیدار فعلا در حد پیشنهاد است و اطلاع ندارم تماس برقرار شد یا خیر.
او همچنین در پاسخ به سوالی در مورد حضور مصباح‌یزدی در جلسات جامعتین گفت: بنای جامعه روحانیت ورود به انتخابات است؛ در صورتی که جامعه مدرسین هم قبول کند، مشترکا همکاری می‌کنیم؛ بیشتر از این دنبال چیزی نیستیم. خودم هم کاندیدا نیستم و هنوز وارد مصادیق نشده‌ایم.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز افزود: هیچ‌گاه به فکر ائتلاف با اشخاص نبودیم. با تشکل‌ها ائتلاف می‌کنیم. با آیت‌الله محمد یزدی هم تلاش می‌کنیم در قالب جامعه مدرسین به همگرایی و ائتلاف برسیم؛ نه با شخص.
مصباحی‌مقدم درباره شرط آیت‌الله مصباح‌یزدی برای جامعتین مبنی بر حمایت از جلیلی یا لنکرانی برای انتخابات گفت: آنچه گفتید در مورد شرط آیت‌الله مصباح‌یزدی، مربوط به دوره گذشته است. در دوره جدید نه چنین چیزی داریم، نه این‌که از جامعه روحانیت بنای مشورت با ایشان را داریم، دوره قبل هم ایشان به میدان نیامد.
خبرنگاری در مورد احتمال حضور روحانی در جمع کاندیداهای جامعه روحانیت پرسید که مصباحی‌مقدم گفت: آنچه قبلا مصاحبه کردم به‌عنوان دیدگاه شخصی بود، الان به‌عنوان سخنگوی جامعه روحانیت صحبت می‌کنم و نمی‌توانم نفیاً و اثباتاً در مورد روحانی صحبت کنم؛ هنوز وارد مصادیق نشده‌ایم. الان عبور از روحانی معنی ندارد چون هنوز بحثی مطرح نشده است.
نه به احمدی‌نژاد اقبال داریم، نه به افرادی که او معرفی می‌کند
او در مورد احتمال حمایت از احمدی‌نژاد گفت: دوره احمدی‌نژاد و دوره تأثیرگذاری سیاسی‌شان تمام شد، این دیدگاه با مذاق جامعه هم تطبیق دارد. جامعه روحانیت نه اقبال به شخص احمدی‌نژاد دارد نه اقبال به افرادی که وی معرفی کند.
مصباحی‌مقدم تصریح کرد: جامعه روحانیت یک جریان مستقل و معتدل است و تاریخ فعالیتش نشان می‌دهد تندروی را برنمی‌تابد، اگر تندروها تعدیل شوند، با آنها همکاری می‌کنیم، اگر نه همکاری نمی‌کنیم.
این فعال سیاسی اصولگرا در مورد دعوت از روحانی، ‌هاشمی، ناطق و امامی کاشانی این‌گونه توضیح داد: این بزرگان جلسه قبل قرار بود دعوت بشوند و این کار صورت گرفت. امیدواریم آقایان هم مرحمت کنند بیایند. آنها عضو بنیانگذار هستند، لذا ما امید و انتظار خود را برای تشریف‌فرمایی آنها اعلام می‌کنیم، راهی هم جز این نداریم.
او افزود: در مورد کاندیداتوری احمدی‌نژاد نه در ۸۴ و نه در ۸۸ جامعه روحانیت رسما حمایت نکرد و مکرر اظهار کرد با حمایت احزاب اصولگرا برای ریاست‌جمهوری به تفاهم نرسید، پس ضرورت ندارد روی او حساب خاصی را باز کنیم.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در مورد فعالیت‌های انتخاباتی زودهنگام گفت: اگر به‌عنوان تمهید مقدمات باشد، اشکالی ندارد اما اگر تبلیغات انتخاباتی باشد، اشتباه است و خاصیت خود را از دست می‌دهد. انتظار از شخصیت‌های اصولگرا این است که برای اعلام تمایل به کاندیداتوری در فرآیند جمعی وارد شوند، چون اقدام شخصی، اقدام‌های جمعی را خنثی می‌کند.
او اضافه کرد: تجربه داریم آقای‌ هاشمی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در ‌سال ۸۴ بود، جامعه دور دوم از او حمایت نکرد؛ این به رفتار کاندیدا بستگی دارد، گاهی کاندیدا از جامعه تقاضای حمایت می‌کند و در اقدام جمعی به نتیجه می‌رسیم؛ گاهی هم فرد مستقلا وارد می‌شود که ما الزامی برای حمایت نداریم؛ لذا همه چیز به شرایط بازمی‌گردد.
نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر احتمال ردصلاحیت رئیس‌جمهوری کنونی تأکید کرد: نشانه جدی وجود ندارد که صلاحیت آقای روحانی را برای انتخابات‌ سال بعد زیر سوال ببرد.
خبرنگاری در مورد برنامه جامعه روحانیت برای همکاری با جبهه پایداری پرسید که مصباحی‌مقدم این‌گونه توضیح داد: آقای مصباح به میدان نیامدند، بعید هم می‌دانم به میدان بیایند. در مورد پایداری، از آنها دعوت می‌کنیم برای پیوستن به حرکت ما تا در یک کار جمعی به نتیجه برسیم.
خبرنگار دیگری گفت که ‌سال ۸۸ هنوز فضای سیاسی را تحت‌تأثیر قرار داده، آیا این انتخابات را هم تحت‌تأثیر قرار می‌دهد؟ سخنگوی جامعه روحانیت نیز پاسخ داد: انتخابات ۸۸ واقعا خوب و یک حماسه سیاسی بود. نتیجه هم این شد ۲۵‌میلیون رأی احمدی‌نژاد و ۱۳‌میلیون مهندس موسوی.
او ادامه داد: اگر موسوی تن می‌داد، شک نداشتم رئیس‌جمهوری بعدی بود. اگر دروغ تقلب را دنبال نمی‌کرد، جامعه با مشکل مواجه نمی‌شد. اعتراض بی‌معنای آقایان موسوی و کروبی باعث هزینه سنگین برای جمهوری ‌اسلامی در منطقه و داخل شد و ظلم بزرگی بود، چراکه تاریخ نشان داده کسی سفارشی از صندوق رأی بیرون نمی‌آید.
مصباحی‌مقدم افزود: بعدها برخی متوجه اشتباه آقایان موسوی و کروبی شدند و حمایت نکردند. کسانی که به خیابان‌ها آمدند و در انتخابات‌ شرکت نمی‌کردند و به موسوی و کروبی هم علاقه نداشتند، خواستند زیر چتر این اعتراض، مطالبات خود را دنبال کنند و وقتی شعار نه غزه، نه لبنان دادند و روی جمهوری اسلامی و ولایت فقیه خط کشیدند، حکایت از این داشت که پایبند به ارزش‌های دینی هم نیستند، برای همین مردم ٩ دی به میدان آمدند و ای‌ کاش متنبه می‌شدند؛ اگر می‌شد دیگر استخوان لای زخم نمی‌شد. آن اتفاق باعث شد یک‌سال در منطقه تأثیرگذاری‌مان از دست برود.
خبرنگاری به حمایت قاطع اصولگرایان از احمدی‌نژاد و دیدگاه جامعه روحانیت در مورد محاکمه موسوی و کروبی اشاره کرد که مصباحی‌مقدم این‌گونه پاسخ داد: این حمایت مربوط به احزاب نبود، حداقل جامعه روحانیت این حمایت را نداشت، اگرچه مرحوم مهدوی‌کنی شخصا از او حمایت کرد و گفت در شرایطی تصمیم می‌گیریم که انتخاب بین بد و بدتر می‌کنیم.
سخنگوی جامعه روحانیت در مورد محاکمه احمدی‌نژاد گفت: به‌عنوان نماینده سه دوره مجلس گلایه از قوه قضائیه دارم که باید در هنگام خود به اتهامات دولتمردان قبل می‌پرداخت. مجلس چندبار تخلفات رئیس‌جمهوری را به رأی گذاشت و به قوه داد. می‌گویند پرونده در جریان است، آیا نباید به عموم گزارش شود؟ ما نمی‌گوییم ضربتی انجام شود، اما مردم باید مطلع باشند. تکلیف انتخابات دوره بعد را این رسیدگی‌ها مشخص می‌کند.
نماینده سه دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع حصر و محاکمه محصوران که سوال یکی از خبرنگاران بود، گفت: گفته شده به اتهامات آقایان موسوی و کروبی رسیدگی قضائی شود؛ شفاف‌ترین پاسخ را در این مورد رهبری دادند. به نظر می‌رسد محاکمه به نفع آنها و نظام نیست. محاکمه بدون پشیمانی آنها محکومیت‌شان را سنگین می‌کند. از طرفی اجرای این محکومیت هم به صلاح نیست. بازتاب داخلی و خارجی آن به نفع نظام نیست، لذا اگر تجدید نظری از سوی خود آنها صورت گیرد، شاید بشود به صورتی مسأله را حل کرد اما آنها طوری رفتار داشتند که گویی برحق‌اند، پس بهتر است محاکمه را کنار بگذاریم.
مصباحی‌مقدم افزود: معتقدم ‌سال ۸۸ و در مناظرات انتخاباتی، تقصیراتی متوجه آقای احمدی‌نژاد بوده، اما وزنی که آقای مطهری به این مسأله می‌دهد را قبول ندارم.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که چرا اصولگرایان مسئولیت ۸‌سال دولت محمود احمدی‌نژاد را برعهده نمی‌گیرند، گفت: اگر در کشور ما احزاب قدر وجود داشتند قطعا مسئولیت کاندیداتوری افراد را می‌پذیرفتند. بنابراین چون احزاب قدر نداریم و افراد مستقلا به میدان می‌آیند، وضع این‌گونه است و آقای احمدی‌نژاد هم با همین فرآیند انتخاب شد.
حجت‌الاسلام مصباحی‌مقدم ادامه داد: هر کسی که دفاع تمام‌عیار از احمدی‌نژاد کرده است باید هزینه هشت‌سال عملکرد وی را بپردازد اما افرادی که دفاعیات نسبی همراه با انتقادات و اعتراضات کرده‌اند نیز به چه دلیلی باید هزینه هشت‌سال دولت احمدی‌نژاد را پرداخت کنند. بنابراین نمی‌توان عملکرد هشت‌سال دولت ایشان را به پای جریانی قرار داد.

منبع: شرق
برچسب ها: تدبیر24 ، احمدی نژاد
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها