تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 07
کد خبر: ۷۵۴۹۱
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
وزیر امور اقتصادی و دارایی صبح روز پنجشنبه از بخش های مختلف مجتمع کشت و صنعت لرستان بازدید کرد.
تدبیر24 »علی طیب نیا روز پنجشنبه به منظور شرکت در کنفرانس بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در لرستان که با حضور 200 سرمایه‌ گذار و 12 سفیر برگزار می شود وارد فرودگاه خرم آباد شد که قبل از حضور در این کنفرانس از مجتمع کشت و صنعت لرستان بازدید کرد.
با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، هوشنگ بازوند استاندار لرستان، احیای این مجتمع عظیم را در دستور کار قرار داد و در نهایت با رایزنی های بسیار موفق به جذب سرمایه گذار چند میلیون دلاری شد که عملیات احیا و راه اندازی مجدد مجتمع کشت و صنعت لرستان با سرمایه گذاری اولیه 200میلیون دلاری بخش خصوصی آغاز شد.
مجتمع کشت و صنعت لرستان در سال 1354 در حومه جنوبی خرم آباد با هدف پرورش دام و طیور تاسیس شد؛ این مجتمع دارای 250 سوله نگهداری دام و طیور است که هر سوله یک هزار راس دام در آن نگهداری می شود، به طوری که سالانه 250هزار راس دام و طیور در آن پروار می شود.
23 سیلوی فلزی 2 هزار تنی، چهار دستگاه انبار فلزی، چهار کارخانه خوراک دام و 66 استخر پرورش ماهی سردابی و گرم آبی از دیگر داشته های این مجتمع تولیدی است که ظرفیت اشتغالزایی یکهزارو 500 نفر به صورت مستقیم را دارد.
تا پیش از سال 66، صادرات این مجتمع به کشورهای حوزه خلیج فارس انجام می شد، همچنین علاوه بر تهیه گوشت قرمز و سفید چندین کارخانه کالباس و سوسیس در ردیف فرآورده های دامی در این مجتمع احداث شد که با تعطیلی مجتمع، این کارخانجات نیز به خارج از محدوده استان منتقل شدند.
با تمامی این ظرفیت ها، مجتمع عظیم کشت و صنعت لرستان در سال 1383 بنا بر تصمیم دولتمردان به بخش خصوصی واگذار شد اما بعد از این تصمیم گیری، کارگران اخراج شدند به این امید که بعد از واگذاری به بخش خصوصی و راه انداری، دوباره دعوت به کار شوند.
به دلیل ناکارآمدی مالکان بخش خصوصی این مجتمع، نه تنها کارگران اخراج شده جذب نشدند، بلکه هیچ نیروی کار جدیدی هم استخدام نشد و در نهایت ماشین آلات و ابزار کار و سوله ها و برخی از تجهیزات و موجودی های منقول و غیر منقول هم توسط مالکان خصوصی فروخته شد.
با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، هوشنگ بازوند استاندار لرستان، احیا این مجتمع عظیم را در دستور کار خود قرار داد و بعد از مدت ها این مجتمع فعالیت خود را از سر گرفت.
بهره برداری از پل جهادگران و دیدار با نماینده ولی فقیه در لرستان از دیگر برنامه های سفر وزیر امور اقتصاد و دارویی به استان لرستان است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها