تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 07
کد خبر: ۷۵۹۰۹
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۰
محققان دریافتند استفاده از نوع روغن در پخت‌وپز با تنبلی و دیابت در ارتباط است.
تدبیر24 »نتایج بررسی‌های انجام شده نشان داده است، نوع پخت‌وپز و استفاده از روغن‌های نامناسب باعث ابتلا به بی‌تحرکی و تنبلی در افراد می‌شود.

محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا اظهار کردند: نوع پخت‌وپز و استفاده از روغن نامناسب باعث تنبلی در افراد شده و منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری‌هایی مثل دیابت می‌شود.

همچنین مصرف مقادیر بالایی از اسیدهای چرب اشباع نشده (PUFA) منجر به ایجاد رفتار تنبل به ویژه در میان زنان می‌شود.

مایکل اسمیت، محقق این بررسی اظهار کرد: رژیم غذایی حاوی PUFA به شدت با بی‌تحرکی در میان دختران قبل از نوجوانی در ارتباط است و این عامل با بیماری دیابت در میان زنان بزرگسال هم ارتباط دارد.

ارتباط بین بی‌تحرکی و رژیم غذایی  PUFA در دختران 11 ساله آشکارتر است.

محققان اظهار کردند: این چربی‌ها در مواد غذایی مانند چیپس ، شکلات انرژی‌زا، شیرینی یا همبرگر که برای تهیه آنها از روغن ذرت، آفتابگردان، سویا و مارگارین استفاده می‌شود، بیشتر است.

نتایج این بررسی در مجله PLOS ONE منتشر شده است.

برچسب ها: محققان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها