تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 07
کد خبر: ۹۲۴۵۱
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۵
به اعتقاد یک کارشناس بازار کار یکی از خلاهای موجود در کشور نبود پیمان‌های دسته جمعی کار است، در حالی که در کشورهای دیگر تعیین دستمزد، بهره‌وری و شرایط کار بنگاههای اقتصادی در قالب پیمانهای دسته جمعی صورت می‌گیرد.

تدبیر24»علی اکبر لبافی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در کشورهای دیگر همچون فرانسه سندیکاهای کارگری و کارفرمایی برای تعیین مزد دور میز مذاکره می‌نشینند و پس از چانه‌زنی به رقم دستمزد می ‌رسند دولت نقش مداخله گری ندارد و هر چه به تصویب رسید اجرا می‌کند.

وی افزود: در بسیاری از کشورها قانون کار به شکل دیگری اجرا می‌شود. آنها تحت عنوان پیمانهای دسته جمعی قوانین و مقرراتی را وضع می‌کنند و تشکل های کارگری و کارفرمایی در هر بنگاه اقتصادی آن را به امضا می‌رسانند این پیمان معیار تمام مسایل مربوط به روابط کار کارفرما و کارگر اعم از بهره‌وری، شرایط کار، تعیین مزد و رعایت حداقل‌های قانون است، ولی متاسفانه یکی از خلاهای جدی در کشور ما نبودن پیمانهای دسته جمعی است.

به اعتقاد لبافی با وجود آنکه در قانون کار به پیمانهای دسته جمعی اشاره شده، اما تاکنون مورد مشخصی در این خصوص دیده نشده است.

این کارشناس بازار کار در ادامه به ارزیابی روند تعیین دستمزد در کشورمان اشاره کرد و گفت: اگر در جریان تعیین مزد به یک واقع بینی برسیم و واقعیتهای را مطرح و بر اساس آن تصمیم‌گیری کنیم بهتر است. با نگاه به قبل و بعد از انقلاب مشاهده می‌شود که هر سال نرخ تورم افزایش یافته و طی سالهای بعد از انقلاب تغییر محسوسی در دستمزد ایجاد نشده است.

وی ادامه داد: معاونت سابق روابط کار همواره دغدغه ایجاد یک الگوی جدیدی برای تعیین دستمزد را داشت، ولی به دلیل شرایط بنگاهها و وضعیت اقتصادی کشور هیچگاه چنین الگویی طراحی و مبنای تعیین مزد واقع نشد.

لبافی با این اعتقاد که در فرایند لحاظ کردن افزایش دستمزد سالیانه هیچگاه اتفاق جدیدی نمی‌افتد، تصریح کرد: چون افزایش دستمزدها متاثر از وضعیت اقتصادی بنگاهها، شرایط حاکم بر کشور، قدرت خرید مردم و چرخش نقدینگی درون جامعه است نمی توانیم انتظار داشته باشیم تغییرات جدید و قابل توجهی صورت گیرد.

این کارشناس بازار کار در پایان ابراز امیدواری کرد: همچنان که در کشورهای خارجی گروههای کارگری و کارفرمایی در قالب سندیکاهای قوی و پیمانهای دسته جمعی برای تعیین رقم مزد پای میز مذاکره می‌روند و دستمزد سالانه را با چانه‌زنی تعیین می‌کنند، در ایران نیز گروههای کارفرمایی و کارگری در یک مذاکره دوجانبه و بدون مداخله دولتی جلسات دستمزد را پیش ببرند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها