کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت - درمان شهرستان البرز گفت: با توجه به اینکه سس مایونز محصولی بر پایه روغنهای نباتی و حداقل 60 درصد وزنی آن از روغن تشکیل شده است، بنابراین مصرف بیرویه این محصول، سبب بروز مشکلاتی خواهد شد.
تدبیر24»«سمیرا داوودی معمار»، کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه
«بهداشت - درمان» شهرستان البرز اظهار کرد: مصرف زیاد سس مایونز موجب تجمع
چربی در بدن، چاقی و آسیب به پوست صورت میشود.
وی افزود: همچنین وجود اسیدهای چرب اشباع بالا در سس مایونز سبب گرفتگی رگها و عروق میشود
کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت - درمان
شهرستان البرز خاطرنشان کرد: سس مایونز در گروه سسهای سرد طبقهبندی
میشود که فرآیند حرارتی بر روی آن انجام نمیشود، بنابراین برای نگهداری
محصول و افزایش مدتزمان مصرف از نگهدارندههای «بنزوات سدیم» و «سوربات
پتاسیم» استفاده میشود.