بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بهاره آروین» مشکل از تعداد ثبت‌نام‌کنندگان اولیه نیست و در دیگر ممالک هم اوضاع کم‌وبیش به همین منوال است. مشکل در ساختاری است که قرار است کاهش این تعداد اولیه به تعدادی محدود و قابل قبول برای برگزاری انتخابات را امکان‌پذیر کند
نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

شهیندخت مولاوردی» نامزدها باید پاسخ بدهند مساله اصلی برای آنها حجاب و گشت ارشاد است یا اینکه معیشت، زنانه شدن فقر، زنانه شدن اعتیاد، زنانه شدن آسیب‌های اجتماعی، زنانه شدن ایذر، زنانه شدن سالمندی و... هم برای آنها دارای اهمیت است.
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 16
کد خبر: ۷۶۲۷۸
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۷

دو قطبی‌سازی و هیجانات کاذب آسیب‌ جدی در انتخابات است

یک پژوهشگر مطالعات سیاسی و اجتماعی گفت: ایجاد فضای دو قطبی و هیجانات کاذب جزء موارد آسیب‌زا برای انتخابات است.

تدبیر24 »«محمدعلی قاسم‌زاده نداف» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به این‌که در ایام انتخابات آسیب‌های زیادی وجود دارد، گفت: برای جلوگیری از ورود هرگونه آسیبی در حوزه انتخابات باید کاندیداها بدانند فضای انتخابات کشور ما با سایر کشورها متفاوت است.

وی ادامه داد: کاندیداها باید بدانند که در کنار رقابت بحث‌های اخلاقی مهم بوده و باید دنبال این باشند بدون هیچگونه تخریب و دروغ، توجه مردم را به سوی خودشان جلب کنند و این مهم فقط با شفاف‌سازی محقق می‌شود.

یک پژوهشگر مطالعات سیاسی و اجتماعی افزود: ایجاد فضای دو قطبی و ایجاد هیجانات کاذب جزء موارد آسیب‌زا برای انتخابات است.

قاسم‌زاده نداف اظهارکرد: کاندیداها نباید از تلاش بیگانگان برای متشنج کردن فضای انتخابات غافل باشند و در صورتی که هر یک از کاندیداها به توطئه‌های دشمن توجه نداشته باشند انتخابات به انحراف کشیده می‌شود.

وی با اشاره به این‌که در ایام انتخابات با تهدیدهای مختلفی از داخل و خارج از کشور مواجه هستیم، تصریح کرد: کم‌توجهی و غفلت داوطلبان از قوانین انتخابات به‌عنوان تهدید داخل و نقشه‌هایی که در خارج از کشور برای انتخابات کشیده می‌شود نیز به‌عنوان تهدید خارج از کشور مطرح می‌شود.

یک پژوهشگر مطالعات سیاسی و اجتماعی در ادامه در خصوص نقش رسانه‌ها در زمینه جلوگیری از ورود هرگونه آسیب به فضای انتخابات، تصریح کرد: بخشی از رسانه‌ها غیرقابل کنترل هستند و این درصد رسانه‌ها می‌توانند پارادایم ارسال شایعات باشند و کاندیداها باید این قضیه را مدیریت کنند و اجازه ندهند که اینگونه رسانه‌ها مطالبات مورد نظر خود را منتشر کنند.

قاسم‌زاده نداف با تأکید بر این‌که رسانه‌ها باید سعی در انعکاس واقعیت‌ها کنند، تصریح کرد: رسانه‌ها نباید تکیه بر گفته‌ها و شنیده‌ها کنند.

وی ادامه داد: رسانه‌ ملی باید در راستای آگاه‌سازی مردم اقدام کنند و خبرها و اطلاعات صحیح را در اختیار مردم قرار دهند تا مردم بتوانند انتخابی صحیح را داشته باشند.

این پژوهشگر مطالعات سیاسی و اجتماعی خاطرنشان کرد: بسیاری از اطلاعاتی که در فضای مجازی منتشر می‌شود براساس واقعیت نیست و ممکن است بسیاری از اطلاعات از سوی اتاق‌های فرمان خارج از کشور برای تزلزل کشور انجام شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: