تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 10
کد خبر: ۱۴۰۲
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۹
در مجموع 6 نفر از وزیران دولت‌های قبلی به عنوان گزینه‌های روحانی برای تصدی پست وزارت به مجلس معرفی شده اند. این افراد پیش تر از مجالس سوم، چهارم، پنجم، ششم و هفتم نمره قبولی گرفته اند و حالا یک بار دیگر در معرض آزمون مجلس نهم قرار گرفته اند.

بیژن نامدار زنگنه در دولت هاشمی و با عنوان وزیر پیشنهادی نیرو آرای بالایی کسب کرده بود تا به عنوان وزیر پیشنهادی نفت در دولت خاتمی. او 8 سال در دولت هاشمی وزیر نیرو بود و هشت سال هم در دولت خاتمی وزیر نفت. در دولت اول هاشمی از 196 رای ماخوذه تنها 19 نماینده به وزارت وی رای ندادند و 177 نفر دیگر از نمایندگان به وزارت وی در وزارتخانه نیرو رای مثبت دادند.
در دولت دوم هاشمی، بیژن نامدار زنگنه از مجلس چهارم 245 رای برای تصدی پست وزارت نیرو گرفت. در آن مجلس هم تنها 12 نفر به او رای منفی دادند. بیژن نامدار زنگنه اگر در دولت اول خاتمی برای تصدی پست وزارت نفت از مجلس پنجم 213 رای گرفته بود و 53 نماینده به او رای ممتنع و مخالف داده بودند اما مجلس ششم که از قضا مجلسی هماهنگ با دولت خاتمی هم بود به او 166 رای داد. در آن مجلس 88 نماینده با وزارت او در پیچیده ترین و ثروتمندترین وزارتخانه کشور مخالفت کرده بودند.
بیژن نامدار زنگنه در دولت روحانی هم به عنوان وزیر نفت به مجلس پیشنهاد شده است اما ماجرای قرارداد کرسنت کمی کار او را برای گرفتن رای اعتماد از مجلس نهم سخت کرده است
محمد رضا نعمت زاده وزیر صنایع دو دولت هاشمی هم در دولت روحانی به عنوان وزیر صنعت، معدن و تجارت معرفی شده است. او از مجلس سوم 217 رای برای وزارت صنایع گرفت اما در دولت دوم هاشمی آرای او به طرز فاحشی کاهش یافت و از 213 نماینده ای که در آن جلسه رای اعتماد حاضر بودند، 127 نفر به او رای دادند.
عباس آخوندی دیگر وزیر دولت هاشمی است که به کابینه روحانی هم ممکن است راه پیدا کند. وی برای وزارت مسکن دولت اول هاشمی از مجلس سوم رای 193 نفر از نمایندگان آن مجلس را جلب کرد. در آن جلسه رای اعتماد 252 نماینده حضور داشتند
محمد علی نجفی وزیر آموزش و پرورش دو دولت هاشمی که در دولت جدید هم به عنوان گزینه وزارت آموزش و پرورش معرفی شده است یک بار از مجموع آرای 258 رای 160 رای گرفت و به این وزارتخانه راه یافت. او در دولت دوم هاشمی کمی ریزش آرا داشت و توانست 147 رای از مجموع آرای 256 رای را کسب کند.
محمود حجتی که به عنوان گزینه روحانی برای وزارت جهاد کشاورزی معرفی شده است در کابینه اول و دوم خاتمی وزیر جهاد کشاورزی بود. او از مجلس پنجم و در دولت اول خاتمی 189 رای از آرای 255 نماینده را کسب کرد و در مجلس ششم و دولت دوم خاتمی 173 رای از مجموع آرای 261 نماینده را توانست کسب کند.
مصطفی پورمحمدی تنها وزیری است که از دولت احمدی نژاد به کابینه روحانی راه یافته است. وی در دولت احمدی نژاد وزیر کشور بود و در دولت روحانی به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت دادگستری معرفی شده است. سوابق پورمحمدی به وزارت دادگستری بیشتر می خورد تا وزارت کشور. از همین رو هم بود که مجلس هفتم در حضور وی در وزارت کشور کمی بحث و حرف و حدیث داشت. از 274 نماینده ای که در آن جلسه حضور داشتند 153 نفر به وی رای مثبت دادند

منبع مجله مهر

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها