تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۱۸۵۴۴
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۰
دولت استرالیا روز چهارشنبه افشای اطلاعات شخصی هزاران پناهجو از جمله ایرانیان را تایید کرد.
تدبیر24: اطلاعات شخصی یک سوم از 10 هزار پناهجو در استرالیا توسط اداره مهاجرت این کشور افشا شد که افشای اطلاعات این افراد نقض حریم خصوصی محسوب می شود.

رسانه های استرالیا روزچهارشنبه اعلام کردند بسیاری از این پناهجویان در جزیره کریسمس و یا مناطق دیگر استرالیا بسر می برند.

افشای نام این افراد درست سه روز پس از ناآرامی ها در بازداشتگاه پناهجویان استرالیا در جزیره مانوس در پاپوآ گینه نو که یک کشته و 77 مجروح برجای گذاشت ، انجام شده است.

گفته می شود اطلاعات پناهجویان بیش از 80 کشور از جمله ایران، افغانستان، سریلانکا و سوریه در این لیست وجود دارد و برخی از این افراد بیش از سه سال است به جزیره کریسمس منتقل شده اند.

اطلاعات پناهجویان شامل نام کامل آن ها، ملیت، محل اقامت و اطلاعات کشتی است که این افراد با آن به استرالیا رسیده اند.

اداره مهاجرت استرالیا روز چهارشنبه افشای اطلاعات شخصی همه پناهجویانی که در جزیره کریسمس و همچنین برخی پناهجویان دیگر که تحت برنامه های این کشور در بازداشت به سر می برند را تایید کرد.

این اداره وقوع چنین رخدادی را ناخواسته معرفی کرده است.

ˈپائول پاورˈ رییس شورای پناهجویان استرالیا گفت: کاملا غیرقابل باور است که اطلاعاتی از این دست افشا شوند. این اطلاعات کاملا محرمانه هستند.

افشای اطلاعات پناهجویانی که استرالیا همواره بر خروج آن ها از این کشور تاکید کرده است، شرایط بازداشتگاه های پناهجویان را بیش از پیش بحرانی کرده است.

سیاست های سختگیرانه دولت ˈتونی ابوتˈ در قبال پناهجویان هر چند روند واردشدن پناهجویان را به این کشور کاهش داده است، اما از سوی دیگر اعتراض فعالان حقوق بشر به این رویه را بدنبال داشته است.

استرالیا طبق سیاست جدید خود پناهجویان را به جزایر دور افتاده این کشور می فرستد یا اینکه قایق پناهجویان را مجبور به بازگشت به اندونزی می کند.

طبق گزارش های محلی از ماه گذشته تاکنون بیش از شش نوبت آب های سرزمینی اندونزی توسط گشت های دریایی استرالیا مورد تعرض قرار گرفته است. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها