تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۱۲۶۱
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۱
جانشین مدیرعامل در تاسیسات فراساحلی طرح های پارس جنوبی گفت:
با تلاش شبانه روزی متخصصان ایرانی، سکوی عملیاتی فاز 18 پارس جنوبی با موفقیت در موقعیت دریایی این بخش از مخزن مشترک واقع در آبهای خلیج فارس نصب شد.
تدبیر24: روابط عمومی شرکت نفت و گاز پارس روز شنبه به نقل از فرخ علیخانی افزود: این دومین سکوی طرح توسعه فازهای 17 و 18 میدان گازی پارس جنوبی است که پس از طی موفقیت آمیز مراحل ساخت آن در یارد صنعتی شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران در موقعیت فراساحلی این پروژه ملی قرار می گیرد.  
 
وی اضافه کرد: با استقرار این سازه پیشرفته، امکان نصب دیگر اتصالات و تجهیزات نظیر پل های ارتباطی، مشعل و راه اندازی مجموعه تاسیسات تولیدی فراهم شد.
 
علیخانی ادامه داد: پیش بینی می شود درپنج ماه آینده و با نهایی سازی مراحل بهره برداری، برداشت گاز از چاه های بخش نخست فاز 18 ( 18A ) میدان به میزان 14 میلیون متر مکعب ( 500 میلیون فوت مکعب) در روز برای ارسال به پالایشگاه بخش خشکی به طور رسمی آغاز شود.  
 
 
 
وی اظهارکرد: تولید از سکوی نخست فاز 17 پارس جنوبی نیز بزودی با تکمیل مراحل حفاری باقیمانده آن در ماه های آینده و به میزان مشابه بخش نخست فاز 18 عملیاتی خواهد شد.
 
علیخانی بیان کرد: دستیابی به 28 میلیون متر مکعب ( یک میلیارد فوت مکعب) تولید برنامه ریزی شده گاز در میدان مشترک پارس جنوبی علاوه بر پشتیبانی موثر تقاضای زمستانی گاز کشور، زمینه سازی مناسبی برای تخصیص این هیدروکربور باارزش به سایر زنجیره های اقتصادی مورد هدف است.
 
جانشین مدیرعامل در تاسیسات فراساحلی طرح های پارس جنوبی گفت: همه مراحل مربوط به طراحی، ساخت، حمل، نصب و راه اندازی این سازه دریایی توسط پیمانکاران ایرانی و با نظارت مستمر شرکت نفت و گاز پارس و تلاش فعالان این حوزه انجام شده است.
 
وی افزود: در زنجیره مختلف بارگیری، حمل و نصب این سازه عظیم دریایی با اهتمام موثر عوامل انسانی و بهره گیری از تجهیزات استاندارد و پیشرفته، همه موارد مربوط به الزامات ایمنی به شکل دقیق رعایت شده است.  
 
علیخانی گفت: این نخستین عملیات بزرگ اجرایی سال 93 در پروژه های اولویت دار پارس جنوبی است.
 
سکوی فاز ١٨ پارس جنوبی متشکل از یک جکت ( پایه سکوی دریایی ) چهار پایه به وزن ٢ هزار و ٩٦٠ تن، عرشه ای به وزن ٢ هزار و ٣٢٠ تن و متعلقات شامل یک پل، سه پایه و پایه های مشعل همجوار به وزن ٩٠٠ تن است.
 
ساخت این سازه دریایی که دارای چهار طبقه و به مساحت چهار هزار متر مربع است از اوایل سال ١٣٨٩ آغاز شد و با صرف یک میلیون و ٦٦١ هزار نفر ساعت کار در مدت 48 ماه به اجرا رسید .
 
پروژه فازهای ١٧ و ١٨ پارس جنوبی با هدف تولید روزانه ٥٠ میلیون متر مکعب گاز، ٨٠ هزار بشکه میعانات گازی و ٤٠٠ تن گوگرد از سال ٨٦ آغاز شده که مطابق تمرکز و برنامه ریزی های انجام شده، برداشت از مخزن و تولید نهایی از سکوهای اصلی این بخش از میدان پارس جنوبی در سال جاری و بهره برداری از دو سکوی باقیمانده آن در بخش اقماری تا اوایل سال آینده انجام خواهد گرفت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها