تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 10
کد خبر: ۳۸۳۶۲
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰
پژوهشگران انگلیسی با همکاری شرکت ماکروسافت موفق به ساخت ابزاری شدند که قادر است امواج صوتی درمحیط اطراف را به دام انداخته و به انرژی الکتریکی تبدیل کند، این دستگاه می تواند برای شارژ تلفن همراه استفاده شود.
تدبیر24: پژوهشگران دانشگاه کوئین مری با همکاری شرکت ماکروسافت روی پیاده سازی ایده شارژتلفن های همراه از طریق صوت کارمی کنند.

سال گذشته ' جو بریسکو' و ' استیو دان' از دانشگاه کوئین مری دریافتند که نواختن موزیک پاپ و راک موجب افزایش عملکرد پیل های خورشیدی می شود این یافته محققان در نشریه Advanced Materials به چاپ رسیده است.

شرکت مایکروسافت با همکاری محققان دانشگاه کوئین مری اقدام به ساخت نانو ژنراتوری کرد که می تواند از صداهای اطراف، مانند صدا موزیک، صحبت کردن افراد یا ترافیک برای شارژ کردن تلفن همراه استفاده کند.

پژوهشگران این پروژه از اکسید روی که دارای خواص پیزوالکتریک است، برای این کار استفاده کردند.

اکسید روی که به صورت نانومیله مورد استفاده قرارگرفته، روی سطوح مختلف پوشش داده می شود، در نتیجه با کشیده شدن یا خمیده شدن سطح، نانومیله ها می توانند ولتاژ ایجاد کنند.

این نانومیله ها می توانند به حرکاتی نظیر اموج حاصل از صدای انسان پاسخ داده و دچار نوسان شوند، با ایجاد تماس الکتریکی با نانومیله ها، می توان جریان الکتریسیته ایجاد شده را برای استفاده درتلفن همراه به کارگرفت.

برای ساخت نانوژنراتوری در این ابعاد، محققان روش های مختلفی ارائه کردند تا هزینه تولید کاهش یابد، برای این کار، محققان ابتدا ماده شیمیایی حاوی نانومیله ها ساختند که می توان آن را روی سطح دلخواه اسپری کرد.

با اسپری کردن، یک لایه ازنانومیله روی سطح پلاستیک قرار می گیرد، با گرم کردن این محلول تا 90 درجه سانتیگراد، نانومیله ها روی سطح رشد کرده و تمام سطح را می پوشانند، معمولا از طلا برای ایجاد تماس الکتریکی استفاده می شود اما برای کاهش هزینه، محققان از فویل آلومینیومی استفاده کردند.

این گروه با این روش موفق به ساخت ابزاری در ابعاد یک تلفن همراه نوکیای مودل 925 شدند که می تواند پنج ولت انرژی تولید کند که برای شارژ یک تلفن همراه کافی است.

با این روش می توان شارژ باتری را بی نیاز از اتصال آن به برق انجام داد، جو بریسکو ازمحققان این پروژه می گوید : این که بتوان تلفن همراه را برای استفاده طولانی مدت شارژ نگه داشت موضوع بسیار جالب توجهی است، این ابزار می تواند انرژی سرگردان در محیط اطراف ما را به دام انداخته و استفاده کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها