تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 10
کد خبر: ۴۲۶۹۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۶
به نظر "سازمان همکاری و توسعه اقتصادی" نابرابری اقتصادی تنها مشکلی اجتماعی نیست، بلکه مانعی بر سر راه رشد اقتصادی است.
تدبیر24: در آلمان فاصله فقر و ثروت در ۳۰ سال گذشته رو به افزایش بوده است. به دولتمردان توصیه شده است که بیش از پیش برای فرزندان خانوارهای کم‌درآمد فرصت آموزش فراهم کنند.
 
به گزارش دویچه وله، بنا به گزارشی تازه در ۳۰ سال گذشته کم‌درآمدها فقیرتر و داراها پولدارتر شده‌اند. در آلمان ۳۰ سال پیش ده درصد بالای جامعه ۵ برابر لایه پایین جامعه درآمد داشتند. این نسبت امروز ۷ به یک شده است.
 
به گزارش "سازمان همکاری و توسعه اقتصادی" نه تنها در آلمان بلکه در همه کشورهای توسعه‌یافته، فاصله فقر و ثروت افزایش یافته است. در میانه دهه ۱۹۸۰ قشر پردرآمد کشورهای صنعتی ۷ برابر قشر فقیر درآمد داشت، امروزه ثروتمندان ۹ و نیم برابر تنگدستان درآمد دارند.
 
نابرابری: آفت توسعه

"سازمان همکاری و توسعه اقتصادی" از دولتمردان خواسته است که برای مشکل تشدید شکاف طبقاتی چاره‌اندیشی کنند.
 
در سند گفته می‌شود: «تحلیل ما نشان می‌دهد که تنها با رشد سریع و بالاست که می‌توانیم با خطر روزافزون نابرابری مقابله کنیم».
 
انجل گوریا، دبیرکل این سازمان عقیده دارد: «مبارزه با نابرابری باید در دستور کار زمامداران جهان قرار گیرد.»
 
به نظر "سازمان همکاری و توسعه اقتصادی" نابرابری اقتصادی تنها مشکلی اجتماعی نیست، بلکه مانعی بر سر راه رشد اقتصادی است.
 
طبق این گزارش در آلمان درآمد ناخالص سرانه از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۰، با احتساب نرخ تورم، به میزان ۲۶ درصد رشد کرده است. اگر توزیع ثروت در سطح نیمه ۱۹۸۰ باقی مانده بود، نرخ رشد امروز به میزان ۶ درصد بالاتر بود.

به نظر "سازمان همکاری و توسعه اقتصادی" آموزش مهمترین عاملی است که می‌تواند از نابرابری در جامعه بکاهد.
 
به گفته کارشناسان لایه‌های کم‌درآمد جامعه کمتر برای آموزش هزینه می‌کنند؛ در نتیجه فرزندان خانواده‌های تنگدست فرصت کمتری برای آموزش دارند. بنابراین گفته می‌شود: «رشد و توسعه در کشورهایی بالاتر است که همگان از کودکی از امکان آموزش مناسب برخوردار هستند.»
 
بنا به گزارش "سازمان همکاری و توسعه اقتصادی" رشد پایدار و قوی مهمترین عاملی است که می‌تواند با نابرابری مقابله کند. توصیه می‌شود که کشورها با افزارهایی مانند مالیات مستقیم در جهت کاهش نابرابری بکوشند. قبل از همه خانوارهای پرفرزند و جوانان هستند که باید از فرصت آموزش مناسب برخوردار شوند.
برچسب ها: تدبیر24 ، آلمان ، فقر ، ثروت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها