تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 08
کد خبر: ۵۲۸۳۶
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۰
نتایج تحقیقات جدید در هلند نشان داده است که خوردن نصف مشت گردو در روز ، از خطر مرگ زودرس می کاهد.
تدبیر24: تحقیقات قبلی به طور کلی به وجود ارتباط میان سلامت قلب و خوردن آجیل اشاره کرده بود، اما این اولین بار است که یک تحقیق خوردن مقدار معینی از خشکبار و به ویژه گردو را برای تضمین سلامت مشخص می کند.
محققان در دانشگاه ماستریخت هلند دراین تحقیق که ده سال به طول انجامید، به این نتیجه رسیدند که خوردن ده گرم گردو یا بادام زمینی در روز ، به میزان ۲۳ درصد از خطر مرگ زودرس را می کاهد.

دراین تحقیق به هیچ یک از خاصیت های بادام زمینی که سرشار از نمک و چربی است، اشاره نشده است.

در سال ۱۹۸۶ بیش از ۱۲۰ هزار هلندی در فاصله سنی ۵۵ تا ۶۹ سال با ارائه اطلاعاتی درباره رژیم غذایی و روش زندگی خود خود به محققان ، دراین تحقیق شرکت کردند، این تحقیق سپس نسبت مرگ این افراد را پس از ده سال بررسی کردند.

نتایج این تحقیق نشان داد که خطر مرگ به علت بیماری های سرطان ، مرض قند ، بیماری های تنفسی و اختلالات عصبی درمیان مصرف کنندگان گردو کاهش یافته است.

براساس این تحقیقات، طی ده سال، خطر مرگ به میزان ۲۳ درصد و نسبت ابتلا به بیماری ها و اختلالات عصبی به میزان ۴۵ درصد و بیماری های تنفسی به میزان حدوداً ۳۹ درصد و بیماری قند به میزان ۳۰ درصد کاهش یافت.

نتایج این تحقیق در نشریه بین المللی دانش بیماری ها منتشر شد.

” پیت وان دین برانت ” مسئول این تیم تحقیقاتی گفت ” وجود ارتباط میان خوردن ۱۵ گرم گردو یا بادام زمینی در روز و کاهش میانگین مرگ و میر واضح بود”.

وی افزود که دراین تحقیقات، این مساله درنظر گرفته شد که مصرف کنندگان گردو یا بادام زمینی ، بیش از دیگران میوه و سبزیجات مصرف می کنند و زنانی که از آجیل استفاده می کردند ، در مقایسه با سایر زنان ، قد و قامت بهتری داشتند.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها