چای منبع غنی از آنتی اکسیدان بـوده کـه بـا رادیـکـال هـای آزاد بـدن شـمـا مبارزه می کند. حداقل چای کیسـه ای را بـه مـدت 3 دقیـقه در آب گـرم قـرار دهـید تا بیشترین نتیجه را بدست آورید.
تدبیر24: مصرف چای گیاهی در فصول سرد سال از بروز بیماریها
پیشگیری میکند ، اما کدام چای ؟
مصرف
چای دارچین، زنجبیل، بابونه، نعنا و پونه در فصول سرد سال از بروز بیماریها
پیشگیری میکند.
تحـقـیـقات ثـابـت کـرده کـه نـوشیدن
چای سبز تاثیر بـسزایی بر فرایند پیری دارد. چای منبع غنی از آنتی اکسیدان بـوده
کـه بـا رادیـکـال هـای آزاد بـدن شـمـا مبارزه می کند. حداقل چای کیسـه ای را بـه
مـدت 3 دقیـقه در آب گـرم قـرار دهـید تا بیشترین نتیجه را بدست آورید.
چای گیاهی, دارچین
نحوه
طبخ غذا از اهمیت زیادی برخوردار است. یک غذای سالم باید 55 تا 60 درصد نشاسته، 15
تا 18 درصد پروتئین و 30 درصد چربی داشته باشد
غذا را باید با فرم طبیعی آن تهیه کرد.
سبزی ها بهتر است بخارپز مصرف شود و از سرخ کردن آن تا حد امکان پرهیز شود.
افراد از مصرف نوشابه همراه با غذایشان
پرهیز کنند، به دلیل اینکه این نوشیدنی موجب بروز پوکی استخوان میشود؛ میتوان به
جای نوشابه از شربت های خانگی مانند سکنجبین و یا دوغهای خانگی استفاده کرد.
چای دارای طبیعتی گرم بوده و مصرف آن
برای همه افراد مناسب نیست. میتوان از چای دارچین، چای زنجبیل، چای بابونه، نعنا
و پونه استفاده کرد.
افراد در همه حال باید تعادل، تنوع و
کفایت را رعایت کنند همچنین مصرف چایهای گیاهی در فصول سرد سال میتواند از بروز
بیماری ها پیشگیری کند.