تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 07
کد خبر: ۶۲۱۳۹
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۳
تدبیر24بازار میوه و تره بار آرام و قرار ندارد؛ این بازار هنوز در شوک فاسد شدن هزاران تن پرتقال شب عید است که خبر می رسد میوه های جدید قاچاق وارد شده اند. این در حالی است که در ماه‌های پایانی سال گذشته بود که قاچاق شبانه میوه های عجیب موجی از واکنش ها را بر انگیخت و کار تا امحای میوه های قاچاق شده هم پیش رفت. روز گذشته در حالی که اظهار نظر ها پیرامون دلایل فاسد شدن پرتقال‌های شب عید ادامه یافت، خبری تازه روی خروجی خبرگزاری ها قرار گرفت: میوه‌های قاچاق دوباره آمدند! آنطور که ایسنا گزارش داده است طرح مبارزه و جمع آوری میوه های قاچاق که در هفته های پایانی سال گذشته تشدید شده بود، به گفته رئیس اتحادیه میوه و سبزی فروشان، مدتی است به دست فراموشی سپرده شده و همین موضوع موجب افزایش مجدد میوه‌های قاچاق در بازار شده است. حسین مهاجران اظهار کرد: با توجه به اینکه در چند ماه اخیر و به ویژه هفته های پایانی سال گذشته طرح مبارزه با میوه‌های قاچاق در بازار شدت گرفت، شاهد کاهش عرضه میوه های قاچاق در بازار بودیم، اما ظاهرا کنترل و حساسیت در این زمینه تضعیف شده و به دنبال آن میزان عرضه میوه‌های قاچاق دوباره افزایش یافته است. او با بیان اینکه در حال حاضر بیشترین میوه قاچاق در بازار، پرتقال مصری است، گفت: از دیگر میوه‌های قاچاق می‌توان به انگور شیلی، گلابی چینی، لیموترش برزیل، سیب سبز فرانسوی، اژدها و آواکادو از ترکیه اشاره کرد. مهاجران همچنین از آمدن میوه های نوبرانه جدید از هفته آینده به بازار خبر داد و افزود: از حدود هفته آینده هلو از ساری، زردآلو از شیراز و کاشان و گیلاس‌های پیش‌رس نیز از حاشیه تهران وارد بازار می‌شوند. رئیس اتحادیه میوه و سبزی فروشان درباره جدیدترین قیمت میوه ها نیز اظهار کرد: در حال حاضر هر کیلوگرم گوجه‌ سبز ساوه و گرمسار ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان، گوجه سبز کاشان ۳۰۰۰ تا ۷۰۰۰، چغاله بادام ریز ۱۳ تا ۱۵ هزار تومان، چغاله بادام درشت ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان و هندوانه ۶۰۰ تا ۱۲۰۰ تومان در میادین میوه و تره‌بار به فروش می‌رسد.

امحای حاشیه‌ساز

در ماه پایانی سال گذشته خبری شوکه آور منتشر شد: در آستانه عید میوه های قاچاق بازار را قبضه کرده اند. انتشار این خبر کافی بود تا مسئولان و کارشناسان واکنش های مختلفی به موضوع نشان دهند. شاه بیت گفته های همه این بود که این حجم وسیع قاچاق سازمان یافته است، چرا که نمی توان میوه را آن هم در این حجم به صورت
«ته لنجی» وارد کشور کرد. به دنبال این واکنش ها بود که تصمیم بر آن شد تا میوه های قاچاق جمع آوری و امحا شوند. ۱۹ اسفند سال گذشته خبر رسید با حضور مسئولان سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و برخی مسئولان وزارت کشاورزی ۳۱ تن میوه قاچاق که در حدود ۱۰ روز اخیر کشف شده بود، امحا شد. حجم بیشتر میوه‌های قاچاق کشف شده شامل نارگیل شیلی، سیب فرانسوی، دراگون( ملقب به میوه اژدها) که بومی مکزیک و آمریکای مرکزی و جنوبی است، پوملو یا گریپ‌فروت چینی، نارنگی پاکستانی، آلوی زرد و قرمز، بلوط و تمبرهندی می‌شود. این امحا البته بی حاشیه نبود، چرا که عده ای اعتقاد داشتند می شد این میوه ها را بین مردم و یا افراد نیازمند تقسیم کرد. توجیه موافقان امحا این بود که مشخص نیست این میوه ها سالم باشند یا نه. فارغ از این بحث اکنون که بار دیگر شاهد ورود حجم گسترده میوه قاچاق به کشور هستیم این سوال مطرح می شود که چرا با وجود جمع آوری و امحای میوه های قاچاق در ماه پایانی سال گذشته باز هم قاچاقچیان به واردات میوه دست می زنند. این شائبه وجود دارد که با وجود امحای میوه های قاچاق، قاچاقچیان باز هم سود برده باشند که یک بار دیگر دست به واردات زده اند. در این صورت دو گمانه پیش می آید. اول اینکه میوه های قاچاقی که اسفند گذشته وارد ایران شدند به صورت کامل امحا نشده و قاچاقچیان سود خود را برده اند. گمانه دوم این است که قاچاقچیان میوه‌ها را به فروشندگان فروخته اند و جمع‌آوری و امحا در این مرحله صورت گرفته است، یعنی زیان کار متوجه فروشندگان میوه شده است و باز هم قاچاقچیان قسر در رفته اند.

فاسد شدن ۴۰ درصد میوه شب عید

روز گذشته علاوه بر انتشار اخباری درباره قاچاق جدید میوه، اظهارات جدیدی درباره فاسد شدن میوه های شب عید نیز انجام شد. رئیس اتحادیه میدان مرکزی میوه و تره بار گفت: عده ای علت فاسد شدن این محصول را مجهز نبودن سردخانه ها عنوان می کنند در صورتی که پرتقال های شمال اصلا قابلیت نگهداری در سردخانه هارا ندارد و بعد از یک ماه دچار پوسیدگی می شود، پرتقال شمال را باید در انبارهایی که در شمال کشور وجود دارد نگهداری کرد،تکان دادن بار پرتقال و حمل آن به سردخانه ها موجب بروز لک و در نهایت پوسیدگی می شود. به گزارش ایلنا، محسن محمودی در پاسخ به این پرسش که حجم این ضایعات چقدر بوده است بیان داشت: در اعلام میزان خسارات دو آمار متفاوت وجود دارد؛ تعاونی روستایی رقم ۵ هزار تنی ومدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران رقم ۱۰ هزار تنی را عنوان می کنند؛ طبق آماری که به دست ما رسیده است ۳۰ تا ۴۰ درصد از ذخیره‌های شب عید فاسد شده است که به گفته های مدیرعامل باغداران مازندران نزدیک است؛بنابراین بازار با کمبود پرتقال مواجه است که این کمبود به تدریج با افزایش قیمت خود را نشان می دهد؛اگرچه در حال حاضر نیز این محصول با افزایش قیمت مواجه شده است.

برچسب ها: تدبیر24 ، قاچاق میوه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها