تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۸۲۹۵۴
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۹
گروهی از بودائیان افراطی در میانمار با حمله به مسلمانان ساکن استان راخین در غرب این کشور جنوب شرق آسیا یک نفر را کشتند و دستکم 6 نفر دیگر را زخمی کردند.
تدبیر24»تارنمای روزنامه 'اتوسان' مالزی روز چهارشنبه اعلام کرد قربانیان این حملات کسانی بودند که روز گذشته با محافظت پلیس از اردوگاه آوارگان به شهری که بسیاری از روهینگیایی ها از سال 2012 تاکنون مجبور به زندگی در آنجا شده اند، انتقال می یافتند.
این 7 قربانی در یک خودرو پلیس به 'سیتوه' مرکز استان 'راخین'، در حال انتقال بودند تا چند قایق خریداری کنند.
مسلمانان روهینگیا عمدتا در ارودگاه های محافظت شده اقامت دارند و پلیس برای حمل و نقل آنها در بسیاری از مناطق ممنوعه و یا دارای محدودیت از کامیون های حفاظ دار استفاده می کند.
یک افسر پلیس میانمار و همچنین یکی از مردان مورد حمله واقع شده، اعلام کردند که این گروه توسط اعضای 100 نفره بودائیان استان راخین که پیش از این نیز در سال 2012 به مسلمانان حمله کرده بودند، هدف قرار گرفتند.
دو افسر پلیس که مسلمانان را همراهی می کردند به دلیل زیاد بودن تعداد افراد حمله کننده قادر به مقابله با آنها نبودند و نتوانستند در مقابله با این افراد اقدام خاصی انجام دهند.
حمله کنندگان با پرتاب سنگ و با استفاده از چوب این گروه از مسلمانان را هدف قرار دادند و پس از انتقال آنها به بیمارستان نیز همچنان آنها را دنبال کردند.
حملات بودائیان تندرو به مسلمانان استان راخین که از سال 2012 آغاز شد و بر اثر آن صدها نفر کشته و بیش از 150 هزار نفر مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شدند تاکنون پایان نیافته و بسیاری از آوارگان همچنان در اردوگاه ها حضور دارند.
مسلمانان روهینگیا که در استان راخین کشور میانمار زندگی می کنند با تبعیضات گسترده ای روبرو هستند و میانمار حق شهروندی به آنها نداده و آنها را مهاجرانی از بنگللادش می داند.
در سال های اخیر میزان درگیری ها در بخش شمالی این استان که مسلمانان در روستاهای از هم دور افتاده زندگی می کنند، افزایش یافته است.
خشونت های ماه اکتبر سال گذشته که بر اثر آن دهها نفر جان خود را از دست دادند، و بیش از یکهزار خانه در آتش سوخت از جمله تازه ترین خشونت های میانمار علیه این گروه از مسلمانان است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها