تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 10
کد خبر: ۸۵۰۴۵
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۰
در نامه محمدباقر قالیباف هیچ نشانی از اصطلاح ابداعی او (۹۶ درصد – ۴ درصد) نیست. در حالی که در هر سه مناظره تلویزیونی در پاسخ به هر سؤال گریزی به ۹۶ درصد ۴ درصد می‌زد.
تدبیر24»عصر ایران نوشت: «خبر نامه سرگشاده محمدباقر قالیباف که منتشر شد برخی تصور کردند شهردار تهران پس از ۱۲ سال و ثبت رکورد طولانی‌ترین دوره یک شهردار در یکصد سال اخیر و از زمان بلدیه تا کنون به شهروندان گزارش و شرحی از کارنامه ۱۲ ساله را ارایه داده است.

نامه اما خطاب به «جوانان انقلابی و دلسوز ایران عزیز» است نه «شهروندان عزیز تهران و حومه» و همین نشان می دهد موضوع سیاست است نه شهر.

جدای این اما نامه باقر قالیباف از چند منظر دیگر نیز قابل توجه است:

۱- در این نامه هیچ نشانی از اصطلاح ابداعی او (۹۶ درصد – ۴ درصد) نیست؛ در حالی که در هر سه مناظره تلویزیونی در پاسخ به هر سؤالی که مرتضی حیدری، مجری برنامه مطرح می‌کرد گریزی به ۹۶ درصد ۴ درصد می‌زد و آن قدر این عبارت را تکرار کرد که بیننده منتظر بود ببیند این تعبیر را در کجای پاسخ خود قرار می‌دهد.

در هر یک از مناظره‌های سه‌گانه ۵ تا ۱۰ مرتبه این اصطلاح ابداعی را به کار برد. در این نامه اما خبری از ۹۶ درصد و ۴ درصد نیست.

مشخص نیست پرهیز از تکرار این اصطلاح به خاطر بهره‌برداری گروه‌های ضد نظام در خارج از کشور است یا نتیجه انتخابات که این گزاره را باطل کرد یا شعار انتخاباتی بوده و به کار پس از انتخابات نمی‌آید. به هر رو به کار نبرده و از این حیث قابل تأمل است.

۲- در این نامه هیچ نامی از آقای رییسی که آقای قالیباف به سود او کنار رفت، برده نشده و به عکس از «خطا» در جریان اصولگرایی سخن به میان آمده که می‌تواند به معنی ناخرسندی او باشد و این باور که اگر عکس آن قضیه اتفاق می‌افتاد شاید نتیجه تغییر می‌کرد. به اعتقاد او رأس جریان دچار اختلال است. با این حال مشخص نمی‌کند منظور او از رأس جریان اصولگرایی کدام گروه و جبهه است.

۳- باقر قالیباف که در دو دوره قبل می‌کوشید خود را فرای تقسیم‌بندی اصولگرا - اصلاح‌طلب و گاه با عنوان اصولگرای اصلاح‌طلب معرفی کند اکنون و در این نامه از تعبیر «نو اصولگرایی» استفاده کرده و این در حالی است که با ظهور محمود احمدی‌نژاد اصطلاح «نو اصولگرا» به او و جریان متبوع او اطلاق می‌شد.

قالیباف می‌نویسد: «به این باور رسیدم که تغییرِ اساسی در نحوه کنشِ جریانِ اصولگرایی یکی از مطالباتِ اصلیِ امروزِ شما جوانانِ مومن و دلسوزِ انقلاب و کشور است. امروز دیگر روشن است که اصولگرایی باید با حفظِ مبانی و ارزش‌هایِ انقلابیِ جمهوریِ اسلامی، در نگرش و شیوه سیاست‌ورزی خود متحوّل شود و با گفتمان و چهره‌هایی نو، حرکت در راستایِ «نو‌اصول‌گرایی» را هر چه زودتر آغاز کند.»

۴- او «دوستان اثرگذار» را به «خود انتقادی» فرا خوانده و در عین حال تفسیری سیاسی از «آتش به اختیار» ارایه داده و نوشته است:

امیدوارانه، فعالانه و آتش‌ به‌ اختیار وارد صحنه شوید و منتظرِ اقداماتِ از بالا به پایین در جریانِ اصولگرایی نباشید، زیرا تحلیلِ رفتارهایِ پس از انتخاباتِ برخی دوستان نشان می‌دهد تصمیم‌گیری در این مورد در رأسِ جریان همچنان دچارِ اختلال است.

۵- از این نامه برمی‌آید که قالیباف قصد ندارد صحنه سیاست را ترک کند یا دوباره لباس نظامی بر تن کند و می‌خواهد کار سیاسی انجام دهد. این امر البته مثبت و فرخنده است اما مستلزم آن است که حزب و تشکیلات سیاسی به راه اندازد و پس از شهرداری تهران اگر مسؤولیتی می‌پذیرد با نقش جدیدی که می‌خواهد بر عهده گیرد متناسب باشد.

ضمن این که اصولگرایی متولی دارد و نو اصولگرایی هم پیشتر به احمدی‌نژاد اطلاق می‌شده و شاید مراد آقای قالیباف نو «نو اصولگرایی» باشد. در این نو « نو اصولگرایی» اما آیا می‌تواند اصولگرایان و نو اصولگرایان را جذب کند یا مانند انتخابات اخیر وقتی همه کارها را انجام داد، وادار به کناره‌گیری به سود دیگری می‌شود؟

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها