تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 08
کد خبر: ۸۸۷۶۲
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۶
نارسایی کلیه، کم کاری یا پرکاری تیروئید، کم خونی فقر آهن، پلی سیتمی ورا، برخی سرطان های خون شامل لوسمی و لنفوم، انگل های روده ای و بیماری های روحی ـ روانی نیز از جمله علل خارش می باشند.
تدبیر24»بیشتر مواقع خاراندن به جای این که از خارش بکاهد، تاثیر برعکس دارد، اما دلیل علمی این پدیده چیست؟

یک تیم از پژوهشگران دانشگاه واشنگتن مرکزی به سرپرستی چن Zhou-Feng Chen مدیر این مرکز ،در این زمینه تحقیقاتی انجام دادند.

چن با بیان اینکه سوال اصلی دراین طرح تحقیقاتی این بود که چرا وقتی انسان پوستش را می خاراند، تمایل به خارش افزوده می شود؟ گفت: تحقیقات نشان داد که موقع خاراندان حس درد بر حس خارش حاکم می شود.اما این کافی نیست و به همین دلیل انسان خود را بیشتر می خاراند. سپس حس درد افزایش می یابد و همین امر باعث ترشح هورمون سروتونین در مغز می شود. این هورمون درد را در بدن قابل تحمل و کنترل می کند.

خارش بیشتر ، درد بیشتر

سرگروه این محققان می گوید : هورمون سروتونین عمل کرد دیگری نیزدارد. درد بیشتر باعث ترشح بیشتر سروتونین می شود، اما سروتونین محرک خارش را بدتر می کند و همین امر سیکل معیوبی را تشکیل می دهد . خارش بیشتر باعث درد بیشتر و درد بیشتر باعث ترشح بیشتر سروتونین و آن هم دوباره باعث خارش بیشتر می شود. دلیل این پدیده هم ترکیب دو گیرنده عصبی است که سروتونین به آن ها وصل می شود و خارش را شدیدتر می کند. یکی از این گیرنده ها که محرک خارش است، در تحقیقات پیشین مورد بررسی قرار گرفته بود، اما دیگری با ترشح سروتونین وارد صحنه می شود.

پژوهشگران آمریکا این پدیده را بر روی موش ها آزمایش کردند. آن ها برای مثال یکی از این دو گیرنده را در موش ها غیر فعال کردند و مشاهده کردند که خارش کاهش یافته است.

به گفته آنها اگر نتایج این آزمایش قابل انتقال به انسان باشند، پژوهشگران می توانند از آن در درمان خارش های مزمن استفاده کنند.

به اعتقاد آنها این امر منطقی نیست که ترشح هورمون سروتونین را در بدن متوقف کنند، بلکه باید همکاری آن دو گیرنده عصبی را مختل سازند.

منبع: روزنامه پزشکی ایران

برچسب ها: تدبیر24 ، خارش پوست
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها