تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 10
کد خبر: ۹۱۲۶۷
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۰
یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: وزیری که به عنوان وزیر پیشنهادی علوم معرفی می‌شود باید توانایی مدیریت در امور دانشگاه از جمله فرصت آزاداندیشی و ایجاد تشکل‌های دانشجویی و همچنین مدیریت روند پولی شدن تحصیلات را داشته باشد.

تدبیر24»فاطمه سعیدی در گفت‌وگو با ایسنا درباره شاخص‌های پیشنهادی وزیر علوم، گفت: در حال حاضر با توجه به مشکلاتی که دانشجویان از آن صحبت می‌کنند، شاید مهم‌ترین مساله برای دانشجویان همراه بودن یک وزیر با آن‌هاست. در روزهایی که تحصیل در دانشگاه‌ها روز به روز جنبه پولی شدن آن اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و دانشجویان شبانه و بورسیه‌ای بر تعدادشان افزوده می‌شود و از طرفی دانشجویی که پول دارد می‌تواند بدون کنکور در دانشگاه آزاد درس بخواند، طی صحبت‌های متعدد با دانشجویان به این نتیجه رسیده‌ایم که آن‌ها اگر وزیری تنها این شاخص را داشته باشد که روند پولی شدن تحصیلات را مدیریت کند، موفقیت بزرگی خواهد بود.

وی یادآور شد: پس از استقرار رضا فرجی دانا در وزارت علوم بود که دانشگاهیان و دانشجویان دوباره توانستند معنای خوش شکوه را درک کنند. هر چند این دوران به دلایل عدم همراهی مجلس وقت با دولت  دیری نپایید،‌ اما نمی‌شود منکر قدم‌های مثبت فرجی دانا در زمان تصدی‌اش بر وزارت علوم شد. در هر صورت با توجه به مشکلاتی که دولت یازدهم از سر گذراند،‌ حالا وزارتخانه‌ای که شاید نبض حیاتی ارتباط با جوانان فرهیخته باشد با سرپرست اداره می‌شود.

این نماینده مجلس همچنین با اشاره به اینکه فضای دانشگاه باید به دانشجویان فرصت آزاداندیشی و ایجاد تشکل‌های دانشجویی را بدهد، بیان کرد: چه بخواهیم و چه نخواهیم دانشگاه قلب تپنده سیاسی کشور است،‌ این مهم از دیرباز وجود داشته است و جرقه‌های پیروزی انقلاب و همراهی دانشجویان با مردم نیز در اذهان باقی مانده است؛ لذا از نظر من وزیر پیشنهادی علوم باید بتواند با مدیریت این فضا در دانشگاه به دانشجویان با هر گرایش فکری اجازه صحبت و ایجاد تشکل‌ها را بدهد. تشکل‌هایی که در زمان دولت دهم بی‌دلیل تعطیل شده‌اند دوباره به فضای دانشگاه بازگردند. اساتید برجسته‌ای که خانه‌نشین شده‌اند دوباره به فضای دانشگاه برگردانده شوند و همچنین مساله دانشجویان ستاره‌دار با درایت حل شوند؛ چرا که در جمهوری اسلامی جایز نیست یک دانشجو به دلیل اظهار عقیده تا پایان عمر از ادامه تحصیل محروم شود.

نماینده مردم تهران در مجلس در پایان خاطرنشان کرد: البته می‌بایست از فضای ایده‌آلیستی فاصله بگیریم. دانشجویان نیز باید چارچوب‌ها و محدودیت‌ها را بشناسند و با وزارتخانه همراهی کنند. طبیعتا آن‌ها تغییر فضا را در دانشگاه نسبت به دوره دولت دهم حس می کنند. اما نباید این درک کردن به معنای آن باشد که آن‌ها چشم شان را به روی محدودیت‌ها ببندند. دانشجو نیازمند داشتن انجمن صنفی پویاست، دانشجو باید اجازه سخن گفتن داشته باشد و همچنین هیچ نهادی نباید در امور دانشگاه دخالت کند. اداره دانشگاه را باید به دست دانشگاهیان سپرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها