بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۱۱۰۷۶۳
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۳
رییس انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی با بیان این‌که موضع اخیر رنو مبنی‌بر باقی ماندن در ایران علی‌رغم تحریم‌های آمریکا، تاثیرات مثبتی بر دیگر شرکت‌ها دارد، اظهار کرد که پژوسیتروئن نیز به ادامه همکاری با ایران تمایل دارد و به‌دنبال راه‌های تحقق این موضوع است.

تدبیر24»محمدرضا نجفی‌منش در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: اظهارات اخیر مدیرعامل رنو مبنی بر آنکه این شرکت علی‌رغم تحریم‌های آمریکا به فعالیت‌های خود در ایران ادامه خواهد داد تاثیرات مثبتی بر تصمیم‌گیری دیگر خودروسازان خارجی فعال در ایران دارد.

وی با بیان اینکه وقتی رنو رسما اعلام می‌کند که علی‌رغم خروج آمریکا از برجام در ایران می‌ماند عملا راه را برای دیگر خودروسازان خارجی باز می‌کند، خاطرنشان کرد: ممکن است در آینده ایجاد مشکل در نقل و انتقالات بانکی مشکلاتی در فرایند و تیراژ تولید محصولات رنو ایجاد کند اما این شرکت همان طور که اعلام کرده ایران را ترک نخواهد کرد.

او ادامه داد: در این شرایط به نظر می‌رسد مشکلی در ادامه تولید محصولات فعلی رنو و همچنین اجرایی شدن قرارداد این شرکت با سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) برای تولید و عرضه محصولات جدید رنو در ایران وجود نخواهد داشت.

رییس انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی افزود: گذشته از رنو، پژوسیتروئن نیز هم‌اکنون با حمایت دولت فرانسه در حال رایزنی با دولت آمریکا است تا بتواند راهی برای ادامه همکاری با ایران پیدا کند. آن طور که ما اطلاع داریم پژوسیتروئن نیز قلبا مایل به ترک ایران نیست و تمایل دارد به همکاری خود با خودروسازان ایرانی ادامه دهد.

وی در پاسخ به اینکه چرا دو خودروساز فرانسوی موضع‌گیری متفاوتی در قبال همکاری با ایران داشته‌اند؟ اظهار کرد: این موضوع که پژوسیتروئن اخیرا اعلام کرد تا گرفتن مجوز از آمریکا فعالیت‌های خود را تعلیق می‌کند به معنای لغو فعالیت‌ها در ایران نیست بلکه به معنای خریدن زمان برای یافتن راهکارهایی برای در امان ماندن از فشار آمریکایی‌ها است.

نجفی‌منش با بیان اینکه درواقع پژوسیتروئن و رنو یک حرف را با زبان‌های مختلف بیان کرده‌اند، تصریح کرد: رنو گفته حتی اگر مجبور به کاهش فعالیت شود در ایران می‌ماند و پژوسیتروئن هم گفته فعلا فعالیت‌ها را تعلیق می‌کند تا راهی برای ادامه همکاری پیدا کند. از نظر عرف بین‌المللی معنای این دو حرف یکی است و نشان می‌دهد که هیچ کدام از خودروسازان فرانسوی قلبا تمایلی به ترک ایران ندارند.

وی خاطرنشان کرد: البته فشارهای آمریکا به شرکت‌های خارجی برای ترک ایران بسیار زیاد است و می‌طلبد که مسوولان مرتبط از جمله وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت امور خارجه راهی برای مقابله با این فشارها بیابند.

به گزارش ایسنا، اخیرا کارلوس گون مدیرعامل رنو در مجمع سالانه سهامداران این شرکت در پاریس اعلام کرد که رنو علی‌رغم تحریم‌های آمریکا ایران را ترک نخواهد کرد حتی اگر مجبور به کاهش فعالیت‌های خود شود.

پیش از آن نیز پژوسیتروئن در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که فعلا فعالیت‌های خود در ایران را تعلیق می‌کند و با حمایت دولت فرانسه به دنبال رایزنی با آمریکا برای مستثنی شدن از تحریم‌های این کشور برای ادامه فعالیت در ایران است.

برچسب ها: تدبیر24 ، رنو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها