یک پزشک مصری گفت: چای حاوی اسیدی است که باعث از بین رفتن کلسیم میشود و در صورت اضافه شدن به شیر، ارزش تغذیهای این محصول لبنی از بین میرود.
تدبیر24»دکتر
منال عزالدین، متخصص صنایع غذایی در مصر اظهار کرد: افزودن کاکائو یا
چای به شیر خاصیت آن را از بین میبرد و به بدن فایدهای نمیرساند.
عزالدین
افزود: تحقیقات علمی میگوید چای حاوی اسیدی است که باعث از بین رفتن
کلسیم و چربیها میشود؛ بنابراین در صورت اضافه شدن به شیر، بدن از خواص
آن به عنوان منبع کلسیم بهره نمیبرد، زیرا کاکائو حاوی موادی است که با
کلسیم ترکیب و باعث سنگ کلیه میشود.
این
پزشک مصری ادامه داد: این واکنشها در مورد افزودن توت فرنگی، پرتقال یا
انبه به شیر نیز وجود دارد اما افزودن موز به شیر، ارزش غذایی آن را حفظ
میکند.
او
بیان کرد: شیر تقویت کننده استخوانها، دندانها، منبع انرژی و تقویت
سیستم ایمنی بدن است. آنچه شیر طبیعی را از سایر لبنیات متمایز میکند این
است که حاوی مقدار کلسیم لازم برای ساخت استخوانها و دندانهای سالم است،
علاوه بر این یک فنجان شیر طبیعی حدود ۸ گرم چربی برای بدن فراهم میکند.
مضرات افزود چای یا کاکائو به شیر برای سلامتی
عزالدین
توضیح داد: در ۱۰ سال گذشته استفاده از محصولات لبنی بدون چربی مانند شیر و
ماست شایع شده که منجر به افزایش پوکی استخوان میشود. فراموش نشود که شیر
طبیعی حاوی ویتامین D، ویتامین AD و چربیهای مورد نیاز بدن برای جذب این
ویتامین هاست.