بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۱۲۲۷۴۶
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۷
هر چه جهش ایجادشده بزرگ‌تر باشد، احتمال تاثیر واکسن‌های موجود نیز کاهش خواهد یافت و این نکته، دلیل نگرانی اصلی از شیوع ویروس هندی است که به‌ نظر می‌رسد تا ۵۰ درصد مقاومت بیشتری در مقابل واکسن‌های فعلی داشته‌ باشد.
تدبیر24»دکتر علیرضا فاطمی، متخصص بیماری‌های عفونی، در یادداشتی در روزنامه جام جم نوشت: «هندوستان بزرگ‌ترین تولیدکننده واکسن در جهان و دومین کشور پرجمعیت دنیاست و در حال حاضر از نظر میزان پوشش واکسیناسیون در مرتبه‌ سوم جهانی قرار دارد ولی همزمان بیشترین آمار ابتلا و مرگ‌ومیر روزانه را در دنیا به خود اختصاص داده‌است. با بروز دو جهش همزمان در ساختار عامل بیماری در هند، سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر بیشتری پیدا کرده‌ است. آمار مبتلایان روزانه به بیشتر از ۴۰۰ هزار نفر رسیده و تعداد افراد فوت‌شده بالغ بر ۳۵۰۰ نفر گزارش شده‌ است. در نتیجه سیستم بهداشت و درمان هند (که دارای مشکلات زیرساختی متعددی است) تحت فشار خردکننده و بی‌سابقه‌ای قرار گرفته‌ که منجر به فرسودگی هر چه بیشتر کادر درمان و همچنین افت محسوس اکسیژن در بیمارستان‌ها شده‌ است.

ادامه همه‌گیری کووید-۱۹ و سرعت کند واکسیناسیون در بیشتر نقاط جهان، فرصتی مناسب در اختیار ویروس قرار داده‌ است تا با ایجاد تغییر در ساختار خود، تطابق بیشتری با محیط پیرامون پیدا کند و ماندگاری خود را افزایش دهد. هر چه جهش ایجادشده بزرگ‌تر باشد، احتمال تاثیر واکسن‌های موجود نیز کاهش خواهد یافت و این نکته، دلیل نگرانی اصلی از شیوع ویروس هندی است که به‌ نظر می‌رسد تا ۵۰ درصد مقاومت بیشتری در مقابل واکسن‌های فعلی داشته‌ باشد. با گسترش نوع هندی کرونا در کشورهای همسایه شرقی ایران، نگرانی از ورود قریب‌الوقوع آن به کشورمان افزایش یافته‌ است. جلوگیری از ورود افراد از این کشورها یا حداقل قرنطینه‌کردن آنها، بیماریابی و سرعت‌بخشیدن به واکسیناسیون، راه‌های اصولی مبارزه با این گونه جدید است.»

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها