تسلیحات هوش مصنوعی اشتریان

تسلیحات هوش مصنوعی

در نظر آورید هزاران زنبورک تسلیحاتی هوش مصنوعی به سوی یک دشمن فرضی گسیل شوند...
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 05
کد خبر: ۵۲۱۶۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۸
باید قبول کنیم مخالفان دولت به‌خوبی توانسته‌اند از پاستورنشینان تصویر یک «هیچ‌کاره» را در کشور بسازند که نه توان برخورد با اقدامات غیر قانونی مخالفانش را دارد و نه حتی می‌تواند از موافقانش حمایت کند.
 تدبیر24: منتقدین - کمتر از یک ماه تا رسیدن به موعد نهایی توافق هسته‌ای، مخالفان دولت صف‌آرایی خود علیه مذاکرات را جدی‌تر دنبال می‌کنند. همایش‌ها و تجمع‌های متعدد خیابانی در تهران و شهرستان‌ها با حداکثر توان برگزار می‌شود و چهره‌های متنفذ این جریان هیچ ابایی ندارند که با حضور در آن هر‌گونه اتهامی را به دولت نسبت دهند. اما مشکل اصلی این روزهای دولت در این بزنگاه شاید چیز دیگری باشد؛ اینکه قسمت عمده این تجمعات بدون مجوز انجام می‌شود. گو اینکه مخالفان دولت در‌صدد هستند تا فراتر از بحث مذاکرات هسته‌ای این پیغام را به حسن روحانی بدهند که دولت او در این کشور یک «هیچ‌کاره» بیشتر نیست. نه در سیاست داخلی و نه در سیاست خارجی.
 «دلواپسان» هسته‌ای به راحتی آب خوردن در هفته گذشته تجمعات بدون‌مجوز خود را برگزار کردند و حتی نیروی انتظامی هم به عنوان نهاد مسئول برای برخورد با اقدامات غیر‌قانونی به حفاظت از تجمعات آنها پرداخت. طرفه آنکه تجمع بدون مجوز مشهد بارها و بارها از بخش‌های مختلف خبری صدا و سیما پخش شد. در مقابل اما وضعیت هواداران دولت در همین روزها کاملا متفاوت بود. از جمله لغو همايشي با عنوان «دولت، ملت، همدلی و همزبانی» در کرج که قرار بود با سخنرانی شخصیت‌هایی چون علی مطهری برگزار شود. 
 
این وضعیتی است که ربطی به امروز و دیروز ندارد و تقریبا 20 ماه است که دولت در همین فضا کشور را اداره کرده است. دولتی که از یک سو توان کنترل رفتارهای فراقانونی و گاه غیر قانونی مخالفانش را ندارد و از سوی دیگر نمی‌تواند چتر حمایت خود را بر سر حامیانش بگستراند. پیغام چنین وضعیتی برای جامعه و ناظران سیاسی چه خواهد بود؟ 
 
قطعا اولین مفهوم چنین وضعیتی در کشور این است که دولت در حوزه اجرای برخی قوانین و کنترل وضعیت داخلی یک «هیچ کاره» بیشتر نیست. دولتی که در مقابل رفتارهای غیر قانونی مخالفان و فشارهای گاه و بی گاه به موافقانش تنها حکم یک نظاره‌گر را بازی می‌کند. 
 
مقامات دولت یازدهم چندین بار به صورت تلویحی گفته‌اند که موضوعات مربوط به سیاست داخلی را برای بعد از توافق با 1+5 گذاشته‌اند تا در فضایی مساعدتر بتوانند موضوعات را بررسی کنند. اما آیا با وضعیتی که کشور هم اکنون درگیر آن است، امیدی خواهد بود تا حتی در صورت رسیدن به توافق هسته‌ای مخالفان دولت امکان اجرایی شدن آن را فراهم کنند؟ 
 
دولت باید متوجه یک موضوع مهم باشد و آن اینکه با تجمعات هفته گذشته مخالفان و البته فشار مضاعفی که به موافقان مذاکرات برای بیان نظراتشان وارد می‌شود، شانس قبول توافق نهایی در داخل رو به کاهش است. حتی اگر دولت بتواند بر سر میز مذاکره مچ 6 قدرت جهانی را هم بخواباند، با این وضعیتی که در داخل وجود دارد نمی‌تواند برای اجرای برخی از تعهداتش از سد نهادهای چون مجلس که بیشتر در اختیار منتقدان و مخالفان مذاکرات است، بگذرد. مجلسی که گارد بسته آن در قبال پذیرش پروتکل الحاقی «اظهر المن الشمس» است و اتفاقا عباس عراقچی، معاون وزیر خارجه در همان مجلس گفته که عدم پذیرش پروتکل یعنی بر هم خوردن همه توافقات میان ایران و 1+5.
 
از هم رو است که امید بستن دولت به فضای بعد از مذاکرات برای ترمیم سیاست داخلی شاید خیالی خام بیشتر نباشد. در قبال رفتارها، شعارها و توهین‌های مخالفان مذاکرات می‌توان مسایل زیادی از بعد اخلاقی و حتی «مچ گیری» مطرح کرد اما از آتش هیچکدام از این مسایل نمی‌توان آبی برای توفیق مذاکرات و باز کردن گره‌های کشور گرم کرد. واقعیت این است که جولان یک طرفه طیف‌های تندرو تاثیر خود را بر همه شقوق سیاست‌های دولتی خواهد گذاشت و اکنون دولت در تقابل با این جریان میدان را وا نهاده است. دولتی که از هر سو توهین و فحاشی می‌شنود اما توان پاسخگویی و عکس‌المعل مناسب و اثرگذار را ندارد. 
 
تا اینجای اگر از سخنان تند رئیس دولت علیه منتقدان – که البته بازخورد مثبتی هم برای دولت نداشته است – بگذریم، باید قبول کنیم مخالفان دولت به‌خوبی توانسته‌اند از پاستورنشینان تصویر یک «هیچ‌کاره» را در کشور بسازند که نه توان برخورد با اقدامات غیر قانونی مخالفانش را دارد و نه حتی می‌تواند از موافقانش حمایت کند.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۴
0
0
موافقم و این ضعف بزرگیسست ک نتیجش دلزده شدن حامیان دولت تدبیر و امید و ایجاد ناامیدی از دولت 11 است
نمونش حمایت دولت از اقای فانی است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۸
0
0
دولت توان پاسخگویی به نقدهای منتقدان را ندارد تزویرجان!

به خاطر همین جناب ضعیف از ترس مواجه شدن با منتقدان و افشای چنته خالی اش هرگز جرأت مواجهه با ایشان را ندارد!

دولت به معنای واقعی "هیچ کاره" هست، لازم به تحلیل و تفسیر نیست!

به قول دوستی لازم نیست روحانی را نقد کنیم، همین که حرفهای او را کامل به سمع و نظر ملت برسانیم کافی است!

مثل همین اظهارات صد من یک غاز دیروزش که حتی مرغ پخته هم به آن می خندد و حتی شما صلاح نمی دانید این اظهارات مضحک را منعکس کنید!

در قرن 21 کسی بیاید بگوید مشکل آب خوردن هم با رفع تحریم ها حل می شود!

واقعا...!
هیچی همین که بهش فکر کنی کافیه بفهمی منظورم چیه!
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها