بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۱۰۰۰۳۸
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۶
گروه تروریستی حرکة احرار الشام نزدیک به القاعده در واکنش به پیشروی‌های گسترده ارتش سوریه و جبهه مقاومت در جنوب استان ادلب، رسما علیه ارتش سوریه اعلان جنگ کرد و از همه نیروهای خود در ادلب خواست که به جبهه‌های نبرد اعزام شوند.
تدبیر24»گروه تروریستی حرکة احرار الشام نزدیک به القاعده در واکنش به پیشروی‌های گسترده ارتش سوریه و جبهه مقاومت در جنوب استان ادلب، رسما علیه ارتش سوریه اعلان جنگ کرد و از همه نیروهای خود در ادلب خواست که به جبهه‌های نبرد اعزام شوند.

احرار الشام در بیانیه‌ای که به این مناسبت منتشر کرد، گروه تروریستی وهابی هیئة تحریر الشام (جبهه النصره) را مسئول اصلی پیشروی‌های ارتش سوریه دانست: «آن‌ها با ایجاد درگیری، تنش و اختلاف میان گروه‌های مختلف مسلح در شمال سوریه، باعث شدند جبهه‌های نبرد عملا از دیگر گروه‌ها خالی شود. پایگاه‌ها خالی و تسلیحات را مصادره کرده و فراتر از آن جنگجویان را آواره و پخش کردند و حالا در جبهه‌ها دچار کمبود نیرو شده‌اند.»

در بند دیگری از این بیانیه به حملات و اتهام‌های اخیر النصره علیه دیگر گروه‌های مسلح پرداخته شده است: «تأسف آور است که امروز هم آن‌ها (تحریر الشام) از به جای متهم در جایگاه مدعی نشسته و دیگر گروه‌ها را به عزلت‌نشینی و عافیت‌طلبی متهم می‌کنند. همان‌ها که مدعی بودند میدان امروز طاقت چنددستگی ندارد و باید یک گروه بر میدان سیطره داشته باشد و به این بهانه به گروه‌های دیگر حمله کردند، حالا امروز در برابر نظام عقب‌نشینی کرده و از دیگران انتقاد می‌کنند.»


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها