بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۱۰۰۲۳
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۱
در گزارش سالانه‌ای که از سوی یک سازمان ضد فساد منتشر شد، سومالی، کره شمالی و افغانستان فاسدترین کشورهای جهان در سال 2013 شناخته شدند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، سازمان "شفافیت بین‌الملل" که در برلین مستقر است، شاخص سالانه خود از سطح فساد را که بر مبنای نظرسنجی از مردم در 177 کشور تهیه کرده، منتشر کرد. این شاخص به کشورهایی که عاری از فساد هستند، 100 امتیاز می‌دهد.
در "شاخص درک فساد" سال 2013 این سازمان، هر سه کشور سومالی، کره شمالی و افغانستان هشت امتیاز کسب کردند.

همچنین سودان با 11 امتیاز در رتبه 174، سودان جنوبی با 14 امتیاز در رتبه 173 و لیبی با 15 امتیاز در رتبه 172 قرار گرفت. رابرت بارینگتون، مدیر اجرایی "شفافیت بین الملل" می‌گوید: کشورهایی که بدترین عملکرد را در این زمینه دارند، کشورهایی هستند که درگیر جنگ بوده اند.

در این شاخص ایران با 25 امتیاز در رتبه 144 قرار گرفت در حالیکه در میان کشورهای همسایه، ترکیه با 50 امتیاز در رتبه 53، ترکمنستان با 17 امتیاز در رتبه 168، عراق با 16 امتیاز در رتبه 171 و پاکستان و آذربایجان هر یک با 28 امتیاز در رتبه 127 قرار گرفتند.

در مقابل دانمارک و نیوزیلند هر یک با 91 امتیاز و پس از آنها فنلاند و سوئد با 89 امتیاز، کشورهایی بودند که حداقل فساد را داشتند. همچنین نروژ و سنگاپور با 86 امتیاز در رتبه پنجم و پس از آنها سوییس، هلند، استرالیا، کانادا، لوکزامبورگ، آلمان، ایسلند، انگلیس و باربادوس قرار گرفتند.

بر اساس اعلام این سازمان، آسیب‌های فساد گسترده است و ممکن است دسترسی مردم به غذا، آب، دارو و آموزش را محدود کند. همچنین ممکن است به آسیب دیدن زیرساخت و ضعیف شدن بهداشت منجر شود.

طبق یافته‌های "شاخص درک فساد" سازمان "شفافیت بین الملل"، در سال جاری میلادی 69 درصد کشورهای جهان شدیدا فاسد یا بدتر از آن بوده اند.

در سطح منطقه ای اروپای شرقی و آسیای مرکزی (95 درصد فساد) بدترین رتبه را داشتند و اروپای غربی و اتحادیه اروپا (23 درصد فساد) بهترین رتبه را به دست آوردند. میزان فساد در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز 84 درصد عنوان شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها