بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۰۲۱۵۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۴
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یکی از مهترین علت‌های مخالفت نمایندگان با کلیات لایحه بودجه سال آینده را استانی شدن بودجه آموزش و پرورش دانست.
تدبیر24»قاسم احمدی لاشکی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به انتقاد نمایندگان مجلس به استانی شدن بودجه آموزش و پرورش در جریان بررسی کلیات لایحه بودجه سال 97 در صحن علنی، گفت: یکی از مهترین علت‌های عدم رای  نمایندگان به کلیت لایحه بودجه، اعلام استانی شدن بودجه آموزش و پرورش در آن بود این در حالی است که نمی‌توان با موضوعات آموزش و پرورش شوخی کرد.

مغایرت پرداخت حقوق آموزش و پرورش به صورت استانی با قانون اساسی

نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پرداخت حقوق آموزش و پرورش به صورت استانی و خارج کردن این مهم از حیطه اختیارات وزیر با قانون اساسی مغایرت دارد چراکه در اصل 30 این قانون، آموزش و پرورش برای یک ملت دیده شده نه یک منطقه یا استان، لذا پرداخت حقوق‌ها به صورت استانی با هماهنگی استاندار و مدیرکل آموزش و پرورش استان، کشور را دچار خُسران و آسیب‌های غیرقابل جبران خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه استاندارها اختیار جابجایی 10درصدی ردیف‌ها را دارند، افزود: اگر استانی دچار بحران و حوادث طبیعی همچون زلزله شود استاندار مجبور به تخصیص 10درصد از بودجه آموزش و پرورش و هر بودجه دیگری که در اختیار دارد به آذوقه و ایمنی مردم خود خواهد شد.

احمدی لاشکی با بیان اینکه در نتیجه این کار در پرداخت حقوق و مزایای دو استان همجوار تفاوت و بی‌عدالتی ایجاد می‌شود، افزود: در صورت وقوع این اتفاق باید هر ماه شاهد یک تحصن از سوی جامعه فرهنگیان در شهرهای مختلف باشیم؛ در حالی که آموزش و پرورش یک نهاد حاکمیتی است که باید از مرکز اداره و مدیریت شود و باید به فرهنگیان در تمامی استان‌ها از سیستان و بلوچستان تا مازندران به یک نگاه نگریسته شود.

استانی شدن بودجه آموزش و پرورش مغایر با عدالت است

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان کرد: هر تصمیمی که برای یک معلم در هر استانی گرفته شود، باید همزمان برای تمام معلمان کشور اتخاذ شود؛ در حالیکه بودجه استانی مانع تحقق این عدالت خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها