بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 05
کد خبر: ۱۰۲۵۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۳
منصوری:
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما در مجلس به دنبال تحول آموزش و پرورش هستیم. آموزش و پرورش کنونی ما حداقل برای ۵۰ سال اخیر است و با آن نمی‌توانیم رشد کنیم.
تدبیر24»محمدرضا منصوری صبح امروز در مراسم روز فناوری فضایی که در سالن همایش‌های شهید قندی در وزارت ارتباطات برگزار شد، ضمن تبریک دهه فجر و روز فناوری فضایی گفت: عزت و سربلندی هر کشوری به دانش و علم و توانمندی‌های فناورانه‌اش است و امیدواریم در این راستا به موفقیت برسیم.

وی با بیان اینکه ما تحریم بوده و هستیم و در این تنگناها به موفقیت رسیده‌ایم، اظهار داشت: علوم فضایی و فناوری‌های نو نقش بسزایی در پیشرفت و رشد کشورها دارد. ما در پرتابگرها دستاوردهای خوبی داشته‌ایم. در سال ۶۸، ما اولین گام‌ها را در عرصه فناوری‌های فضایی و موشکی برداشتیم و اکنون فکر می‌کنم لازم است در عرصه مخابراتی هم رشد و سرعت‌مان را بیشتر کنیم.

نماینده مردم ساوه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران هم‌اکنون در عرصه موشکی جزو کشورهای نخست است، تصریح کرد: در عرصه مخابراتی باید تلاش‌ها و گام‌های بیشتری برداریم. متاسفانه اقتصاد ما نفتی است و ۹۰ درصد به نفت وابسته است. با جذب دانشمندان و نخبگان جوان و بکارگیری آنها می‌توان این ضعف‌ها را جبران کرد. عدم توجه به نخبگان موجب شد بسیاری از آنها را از دست بدهیم و حداقل آنکه آنها را در کنارمان نداشته باشیم.

منصوری افزود: سازوکار جذب نخبگان باید توسط وزارتخانه فراهم شود تا از این طریق سرعت عقب‌ماندگی را کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه نسل جدید ما دچار ابهام‌هایی شده‌اند، خاطرنشان کرد: امیدواریم همه در کنار هم با همت، زحمت و تلاش ابهام‌ها را رفع و رشد و پیشرفت علمی و صنعتی را تسریع ببخشیم. ما در مجلس به دنبال تحول آموزش و پرورش هستیم. آموزش و پرورش کنونی ما حداقل برای ۵۰ سال اخیر است و با آن نمی‌توانیم رشد کنیم.

به گزارش ایلنا، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اضافه کرد: با این آموزش و پرورش نمی‌توانیم رشد داشته باشیم. جوانان ما بعد از دیپلم و حتی لیسانس بیکار هستند و از بیکاری می‌نالند. دیگر امروز برای کسی کار درست نمی‌کنند بلکه کارآفرینی می‌کنند. ما باید به علم‌ها و تکنولوژی‌های نو دست پیدا کنیم که در اقتصاد ما موثر باشد. ما امیدواریم با تحول در آموزش و پرورش نسل توانمند و ارزشمندی را داشته باشیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها