بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 01
کد خبر: ۱۰۲۷۴۶
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۶
پادشاه اردن در اظهاراتی نقش آمریکا در حل مسالمت‌آمیز مناقشات میان فلسطین و اسرائیل را "ضروری" خواند.
تدبیر24»عبدالله دوم، پادشاه اردن در گفت‌وگو با فرید زکریا، خبرنگار سی‌ان‌ان در جریان نشست اقتصادی داووس مدعی شد: بدون نقش آفرینی آمریکا نمی‌توان روند صلحی را آغاز کرده و یا حتی به راهکاری مسالمت آمیز دست یافت.

پادشاه اردن خاطر نشان کرد: این "واقعیت" حتی پس از تصمیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای انتقال سفارت کشورش به قدس نیز همچنان پابرجاست.

اردن دسامبر گذشته اقدام ترامپ در به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل را نقض قطعنامه‌های بین‌المللی و منشور سازمان ملل توصیف کرد.

ملک عبدالله در این مصاحبه که روز یکشنبه توسط سی‌ان‌ان منتشر شد، تصمیم ترامپ درباره قدس را جنجالی که واکنشی خشونت آمیز به دنبال داشت توصیف کرده و اعلام کرد این اقدام باعث شده فلسطینی‌ها احساس کنند میانجی شفاف و صادقی در مذاکرات صلح ندارند.

عبدالله دوم گفت: دوست دارم برای اظهار نظر کمی صبر کنم. ما همچنان منتظریم آمریکایی‌ها طرح صلح‌شان را ارائه دهند.

وی افزود: به نظرم ما باید منتظر باشیم و در کنار یکدیگر تلاش کنیم حتی اگر معلوم شود کاخ سفید طرح جدیدی ندارد به نظرم ما هم طرح جایگزینی برای این مرحله نداریم.

پادشاه اردن همچنین عنوان داشت: قدس شهری است که ممکن است مشکلات بی شماری را برایمان در آینده داشته باشد یا اینکه به مثابه چتر امیدی برایمان باشد. می‌توانیم در شهر قدس همه در کنار هم باشیم یا اینکه شاهد خشونتی باشیم که پیش از این کسی مشابهش را ندیده است.

دونالد ترامپ اخیرا در اقدامی جنجالی و جانبدارانه قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخت؛ تصمیمی که محکومیت بیشتر کشورهای جهان را به دنبال داشت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها