بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۱۰۲۸۷۷
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۴:۰۰
براساس یکی از گزارش‌های بشردوستانه سازمان ملل، درگیری‌ها میان ارتش میانمار و شبه‌نظامیان ارتش استقلال کاچین در شمال این کشور از جمله شهرهای سومپرابوم، وینگماو و تانای از ۱۹ ژانویه سال جاری میلادی شدت یافته است.
تدبیر24»در این گزارش آمده است: سازمان ملل و شرکای بشردوستش نسبت به امنیت غیرنظامیان در این مناطق نگران هستند. منطقه تانای از ۲۵ ژانویه سال ۲۰۱۸ میلادی شاهد درگیری‌های شدید بوده است. گزارش‌هایی نیز از چندین مورد کشتار و مجروح شدن غیرنظامیان به دست آمده است.

ارتش استقلال کاچین یکی از قدرتمندترین شبه‌نظامیان میانمار است و از سال ۲۰۱۱ میلادی هنگامی که یک آتش‌بس ۱۷ ساله متوقف شد، مرتبا با ارتش میانمار درگیر شده است.

سازمان ملل در این گزارش گفت: آژانس‌های امدادرسان درباره ۱۸۰۰ تن که عمدتا کارگر هستند، گزارش‌هایی داده‌اند مبنی بر اینکه آنها در نتیجه تازه‌ترین درگیری‌ها منطقه تانای را تخلیه کرده‌اند اما دیگر غیرنظامیان همچنان در مناطق درگیر هستند و قادر به ترک این مناطق نیستند.

در ادامه این گزارش آمده است: کارمندان سازمان ملل اجازه دسترسی به این مناطق را ندارند و نمی‌توانند به طور مستقل این اطلاعات را تایید کنند.

در شهر سومپرابوم بیش از ۷۰۰ تن پس از آنکه در تاریخ ۲۲ ژانویه بی‌خانمان شدند در جنگل پناه گرفتند. آنها شامل روستاییان و حدود ۵۰۰ تن از ساکنین یکی از کمپ‌های آوارگان داخلی هستند که پس از آنکه بمب‌هایی در نزدیکی این کمپ فرود آمدند، پا به فرار گذاشته‌اند.

تانای و سومپرابوم در شمال مرکز استان کاچین قرار دارند که شمالی‌ترین بخش میانمار بین چین و هند محسوب می‌شوند.

از اواسط دسامبر سال گذشته تا ۲۷ ژانویه سال جاری میلادی در جریان سه رویداد بمب‌هایی در نزدیکی یکی از کمپ‌های آوارگان در شهر وینگماو فرود آمد.

میانمار در حال حاضر تحت فشار بین‌المللی به خاطر نحوه رسیدگی‌اش به بحران مسلمانان روهینجا در مرز بنگلادش است.

یانگهی لی، بازرس حقوق بشر سازمان ملل در میانمار در دسامبر سال ۲۰۱۷ میلادی از بازدید از مناطق روهینجانشین و همچنین استان‌های کاچین و "شان" منع شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها