بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۱۰۳۲۴۳
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۵
رییس جمهور فیلیپین ضمن درخواست از دادگاه کیفری بین‌المللی به تحقیقات علیه وی در مورد نقض حقوق بشر گفت ترجیح می‌دهد که به جوخه آتش سپرده شود تا اینکه زندانی شود.
تدبیر24»رودریگو دوترته، رییس جمهور فیلیپین صلاحیت قضایی دادگاه کیفری بین‌الملل را برای محکوم کردن وی به دلیل کشتن هزاران فیلیپینی در مبارزه‌اش با مواد مخدر زیر سوال برد.

وی صدور دستور به نیروهای پلیس را برای کشتن مظنونان در پرونده‌های مواد مخدر تکذیب کرد.

فاتو بنسودا، دادستان دادگاه کیفری بین‌الملل، هفته گذشته اظهار کرد که بررسی‌های مقدماتی در باره اینکه صلاحیت قانونی کمپین دوترته برای مبارزه با مواد مخدر و احتمال ارتکاب وی به جرایم علیه حقوق بشر آغاز شده است.

دوترته در نشستی خبری در واکنش به اظهارات بنسودا گفت: من درخواست صحبت ویژه با شما را دارم. فقط ما دو نفر در یک اتاق. من از حرکت شما استقبال می‌کنم. اگر می‌خواهید من را متهم کنید، بفرمایید! کشوری را پیدا کنید که در آن سعی می‌کنند مردم را با جوخه آتش بکشند. من آماده‌ام! اگر می‌خواهید من را وارد چرندیات محاکمه کنید، نیازی نیست! بفرمایید تحقیقاتتان را پیش ببرید. من را گناهکار اعلام کنید. بله، البته!‌ شما می‌توانید این کار را بکنید.

در حدود 4000 فیلیپینی که بیشتر آن‌ها از قشر فقیر بودند، طی کمپین دوترته برای مبارزه با مواد مخدر به دست نیروهای پلیس کشته شده‌اند که این امر انتقادات جامعه بین‌الملل را در پی داشت.

این بازرسی علیه دوترته، نخستین گام رسمی این دادستان دادگاه کیفری بین‌الملل است که احتمال دارد سال‌ها به طول بینجامد.

شورای قانونی دوترته و دادستان کل او اظهارکردند، پرونده‌های بسیاری در خصوص سرکوب در مبارزه با مواد مخدر در دادگاه‌ها در حال بررسی هستند و تحقیقات مجلس سنا هم هیچ مدرکی را مبنی بر تخلف او به دست نیاورده است.

شکایت به دادگاه کیفری بین‌الملل از جانب یک وکیل و دو قانونگذار مطرح شده و شامل اعتراف دو ضارب مبنی بر کشتن افرادی بنا به دستور دوترته در دوران شهرداری او نیز می‌شود.

دوترته همچنین اظهار کرد که به صلاحیت قضایی دادگاه کیفری بین‌الملل در فیلیپین شک دارد زیرا حضور آن در "اساسنامه رم دادگاه کیفری بین‌الملل" در سال 2011 هیچ‌گاه در مطبوعات رسمی کشور اعلام نشده است.

رییس جمهور فیلیپین همچنین کشتار غیرقانونی در کمپین خود را تکذیب کرد و گفت، هیچ مدرکی در این باره وجود ندارد و "بسیار مطمئن" است که در دادگاه کیفری بین‌الملل محکوم نخواهد شد.

هری روکو، سخنگوی دوترته اظهار کرد: بسیار مطمئنم که دادستانان از بررسی مقدماتی پرونده فراتر نخواهند رفت.

روکو گفت، در سال 2007 نیز تحقیقاتی در خصوص ادعای کشتار 1069 نفر به دستور دوترته در زمان شهرداری او مورد بررسی قرار گرفت اما محکومیتش را در پی نداشت و رییس جمهور پیش‌بینی می‌کند که بررسی این پرونده نیز همین نتیجه را به دنبال داشته باشد.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها