بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۰۳۴۳۰
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۷
یک عضو کمیسیون صنایع مجلس:
یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: حذف ۱۰۰ میلیون دلار بودجه احیای بافت فرسوده به معنای احیای بافت فرسوده با اتکاء به بودجه و اعتبارات خود دولت است.

تدبیر24»سیده حمیده زرآبادی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه برداشت از صندوق توسعه ملی به معنای برداشت از سرمایه آیندگان است، اظهار داشت: سهم بخش‌های مختلف از درآمدهای نفتی و ارزی طبق قانون به این شرح است ۵۲.۵  درصد سهم دولت، ۱۴.۵ درصد سهم شرکت ملی نفت، ۳ درصد سهم مناطق نفت‌خیز و گازخیز و ۳۰ درصد هم سهم صندوق توسعه ملی است پس دولت برای اداره کشور سهمش را دریافت کرده است اما می‌گوید نمی‌تواند با این سهم کشور را اداره کند به همین دلیل درخواست برداشت ۵.۸ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی که سهم نسل‌های آینده است را به مقام معظم رهبری داد و ایشان نیز با ۴ میلیارد دلار برداشت موافقت کردند.

زرآبادی از حذف احیای بافت فرسوده از جدول برداشت از صندوق توسعه ملی خبر داد و افزود: در جدولی که دولت برای برداشت ۵.۸ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی در لایحه بودجه پیشنهاد داده بود بودجه ۱۰۰ میلیون دلاری احیای بافت فرسوده و چند مورد دیگر حذف شد.

وی ادامه داد: طبق اذن رهبری تنها با ۲.۵ میلیارد دلار برای بنیه دفاعی، ۱۵۰ میلیون دلار برای سازمان صداوسیما، ۱۰۰ میلیون دلار برای بازسازی مناطق زلزله‌ زده و ۱۰۰ میلیون دلار برای سیل زده، واکسن پنوموکوک (سینه پهلو) و روتا ویروس‌(عفونت کودکان)، ۳۵۰ میلیون دلار برای تسهیلات سیستان (بندز)، ۱۵۰ میلیون دلار برای مقابله با ریزگردها،  ۲۰۰ میلیون دلار برای آبرسانی به روستاها،  ۲۵۰ میلیون دلار برای آبیاری تحت فشار و ۲۰۰ میلیون دلار برای آبخیزداری موافقت شد و این یعنی احیای بافت فرسوده باید با اتکا به بودجه و اعتبارات خود دولت انجام شود.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به افزایش تعرفه واردات خودرو، گفت: این تصمیم در مدت زمان کوتاهی بهره کلانی عاید وارد کنندگان می‌کند علاوه بر آن به دلیل افزایش تعرفه واردات و گران‌تر شدن قیمت خودروهای صفر کیلومتر، خودرو  تبدیل به کالایی سرمایه‌ای شده و  قیمت خودروهای کارکرده نیز روند صعودی پیدا می‌کند و به این ترتیب زنجیره‌ای از گرانی‌ها در بازار خودرویی کشور اتفاق می‌افتد.

برچسب ها: تدبیر24 ، احیای بافت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها