بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۱۰۵۶۹۵
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۰
یک فعال حوزه محیط زیست اظهار کرد: افرادی که برای تفریح به دل طبیعت می‌روند حتما باید زباله‌ها را جمع‌آوری کرده و با خود برگردانند همچنین اگر برای پخت غذا هیزم آتش روشن می‌کنند موقع ترک محل از خاموش شدن کامل آتش اطمینان حاصل کنند تا از وقوع آتش‌سوزی جلوگیری‌ شود.
تدبیر24»میترا البرزی‌منش در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد:مردم ممکن است هنگام سفر و اتراق در طبیعت با تعدادی از حیوانات وحشی اعم از پرنده‌ها، روباه، شغال، جوجه تیغی و ... مواجه شوند. در چنین شرایطی باید مراقب باشند که به هیچ وجه مزاحمت یا آزار و اذیتی برای این حیوانات نداشته باشند و کودکان را هم نسبت به این موضوع هشیار کنند چون نباید فراموش کنیم  ما انسان‌ها هستیم که وارد قلمرو زندگی این حیوانات شده‌ایم. در نتیجه نباید هیچ آزاری به حیوانات وارد کنیم بلکه اجازه دهیم زندگی طبیعی خودشان را داشته باشند و از گرفتن این حیوانات یا پرتاب اشیا به سمت آنها جدا خودداری کنیم. همچنین مراقب باشیم که آشیانه و لانه حیوانات مورد آسیب و تخریب قرار ندهیم.

به خودتان قول دهید هیچ آلاینده‌ای وارد طبیعت نمی‌کنید

این فعال حوزه محیط زیست با اشاره به اینکه شهروندان در هنگام کمپینگ در طبیعت می‌توانند یک قول به خودشان بدهند، گفت: آنان می‌توانند به خودشان قول دهند که وقتی محل را ترک می‌کنند آلاینده‌ای را به محیط اضافه نکنند.

از وارد کردن مواد شوینده شیمیایی به منابع آب اجتناب کنید

به گفته البرزی‌منش معمولا ظروف را در چشمه‌ای که در طبیعت باشد می‌شوییم. در چنین مواقعی باید حواسمان باشد که از مواد شوینده شیمیایی استفاده نکنیم چون این مواد به طبیعت، به ویژه منابع آبی و آبزیان منطقه آسیب می‌زند بنابراین ظروف کثیف را جمع و پس از بازگشت از طبیعت و استقرار در اقامتگاه و ... نسبت به شست‌وشوی آن اقدام کنیم.

رهاسازی ظروف شیشه‌ای در طبیعت خطر آتش‌سوزی را بالا می‌برد

وی با بیان اینکه اشیایی مثل شیشه در صورت قرار گرفتن در زیر حرارت آفتاب امکان وقوع آتش‌سوزی را فراهم می‌کنند، اظهار کرد: انداختن بطری و ظرف‌های شیشه‌ای خطر آتش‌سوزی‌ در طبیعت  را ایجاد می‌کند. اگر هیچ شی اضافه‌ای در طبیعت ریخته نشود از چنین فجایعی جلوگیری می‌شود بنابراین شهروندان باید زباله‌های خود را به طور کامل جمع و آن‌ها را از طبیعت خارج کنند.

این فعال حوزه محیط زیست  در پایان گفت: از لگدمال کردن محیط طبیعی جدا خودداری کنید و با انتخاب یک نقطه مشخص در حفظ رستنی‌ها و گیاهان صحرایی منطقه کوشا باشید.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها