بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۱۰۵۸۳۷
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۸
یک کمیته کلیدی قانونگذاران بریتانیایی امروز یکشنبه اعلام کرد، لندن باید به تعویق انداختن بریگزیت را مورد بررسی قرار دهد؛ چرا که ممکن است زمان کافی برای حصول توافق با اتحادیه اروپا پیش از خروج انگلیس از این بلوک در یکسال آتی وجود نداشته باشد.
تدبیر24»"کمیته خروج از اتحادیه اروپا" در مجلس عوام بریتانیا گزارش داد، اگر جنبه‌های اصلی روابط آتی با اتحادیه اروپا تا اکتبر حل نشده باقی بماند، لندن باید به دنبال "تمدید محدود" عضویتش در اتحادیه اروپا باشد.

بریتانیا و اتحادیه اروپا می‌خواهند تا پاییز توافقی درباره مناسبات آتی حاصل شود تا پارلمان‌های ملی هم بتوانند آن را پیش از خروج رسمی انگلیس از این بلوک ۲۸ کشوری در ۲۹ مارس ۲۰۱۹ تایید کنند.

این قانونگذاران امروز در گزارشی اعلام کردند، دوره انتقالی پیشنهادی دو ساله باید این قابلیت را داشته باشد که در صورت لزوم تمدید شود. دو طرف روی این اصل که بریتانیا تا پایان ۲۰۲۰ همچنان بخشی از ساختارها و قوانین این نهاد خواهد بود، توافق کرده‌اند.

هفت عضو حامی بریگزیت در این کمیته ۲۱ عضوی از گزارش مذکور حمایت نکردند و در حال آماده کردن یک نسخه جایگزین هستند که لحن چندان سازش‌طلبانه‌ای در خصوص اتحادیه اروپا ندارد. گزارش مورد تایید اکثریت تاکید دارد که پیشرفت اندک در حل مساله کلیدی حفظ مرز باز میان ایرلند شمالی (بخشی از بریتانیا) و جمهوری ایرلند بعد از بریگزیت نگران‌کننده است.

بریتانیا و اتحادیه اروپا توافق کردند نباید هیچگونه ایست گمرکی یا سایر زیر ساخت‌ها در امتداد مرز دو طرف باشد اما این کمیته می‌گوید بریتانیا باید پیشنهادات معتبری را درباره نحوه اجرای چنین موضوعی ارائه کند. هیلاری بن، رئیس این کمیته از حزب کارگر گفت: ما هیچگونه مرز بین‌المللی به غیر از مرزهای داخلی اتحادیه اروپا را که بتواند بدون بازرسی و زیرساخت فیزیکی فعال باشد، نمی‌پذیریم. 

برچسب ها: تدبیر24 ، بریگزیت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها