بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۰۶۲۵۸
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۶
بیماران مبتلا به ASL به دلیل تحلیل رفتن عضلات بدن محدودیت حرکت پیدا می‌کنند و این امر باعث می‌شود که نتوانند ورزش کنند. با این حال راه‌هایی وجود دارد که این بیماران می‌توانند فعالیت فیزیکی داشته باشند و از فواید آن بهره ببرند.
تدبیر24»بیماران مبتلا به ASL می‌توانند با کمک توصیه‌های زیر ورزش کنند:

۱. قبل از شروع با پزشک خود مشورت کنید و مطمئن شوید که چه نوع ورزشی را در چه مدت زمانی می توانید انجام دهید.

۲. هدف از ورزش کردن بیماران ASL افزایش کارایی عضلات و کاهش سرعت تحلیل رفتن آنها است. ضمنا این بیماران می‌توانند با ورزش کردن توانایی هوازی و استقامت خود را افزایش دهند.

۳.  اگر هنوز تعادل بدن شما برقرار است می توانید پیاده روی کنید یا چند بار در هفته‌ به مدت ۲۰ تا ۳۰ ‌دقیقه دوچرخه‌سواری کنید. البته این فعالیت نباید فشاری به شما وارد کند و در صورتی که احساس فشار کردید می‌توانید میزان ورزش را به ۱۰ ‌دقیقه کاهش دهید.

۴. این بیماران می‌توانند در طول هفته‌ چند بار با وزنه سبک ورزش قدرتی انجام دهند. بهتر است که ورزش قدرتی را در روزهایی که ورزش هوازی انجام می‌دهید در برنامه خود نداشته باشید. ورزش قدرتی باعث افزایش حجم عضلات می‌شود و از پیشرفت بیماری می کاهد.

۵. این بیماران می‌توانند حرکات کششی انجام دهند. انجام حرکات کششی یک یا دو بار در روز به کاهش درد عضلات کمک می‌کند و از محدودیت‌های حرکتی می کاهد. بعد از ورزش بهتر است که حرکات کششی انجام شود.

۶. به بدن خود توجه کنید و بیش از حد به بدن فشار نیاورید. قبل از این که بدن شما خسته شود، استراحت کنید. اگر حالتان خوب نیست ورزش نکنید. اگر احساس کردید که عضلات‌تان درد می‌کند ورزش را متوقف کنید و اگر درد زیادتر شد به پزشک مراجعه کنید.

۷. با پزشک خود مشورت کنید و در صورتی که نیاز به لوازم جانبی خاصی برای ورزش کردن دارید آنها را تهیه کنید تا تعادل شما به هنگام ورزش برقرار باشد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها