بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۱۰۶۶۷۸
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۱
فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها خبر داد
فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها ضمن اعلام میزان خسارت وارد شده به جنگل‌های شمالی کشور در پی آتش‌سوزی‌های ایام نوروز گفت: علاوه بر استان‌های شمالی، آتش‌سوزی‌هایی به صورت پراکنده در نقاط دیگر کشور داشتیم.

تدبیر24»سرهنگ قاسم سبزعلی در گفت و گو با ایسنا، افزود: وسعت آتش‌سوزی‌ها در نوروزدر منابع طبیعی استان‌های شمالی کشور نزدیک به ۱۵۰ هکتاربود که عمده آن در قسمت‌های جنگلی رخ داد.۱۰ درصد از این مساحت دچار آسیب جدی شد و سوخت ولی در سایر نقاط جنگلی که دچار آتش‌سوزی شدند با اقدامات انجام شده برای اطفای حریق خوشبختانه آسیب جدی به قسمت تنه‌ای درختان وارد نشد.

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها ادامه داد: آتش‌سوزی‌ در جنگل‌های استان‌های گیلان، مازندران و گلستان اتفاق افتاده است که این آتش‌سوزی در گیلان وسعت بیشتری داشت همچنین حریق‌هایی به صورت پراکنده در کرمان، اصفهان و فارس اتفاق افتاده است که خوشبختانه وسعت زیادی نداشت.

به گفته سرهنگ سبزعلی، تمام این آتش‌سوزی‌ها عامل انسانی داشته که وضعیت جوی و وزش باد گرم تشدید کننده آتش‌سوزی‌ها بوده است.

وی با اشاره به اینکه در شروع سال جدید افزایش دما و وزش بادهای گرم را شاهد بودیم، گفت: این عامل جوی در استان‌های شمالی سبب گسترش آتش شد ولی شروع آتش‌ها عامل انسانی داشت که برای طبخ غذا، شکار یا سهل‌انگاری دامداران اتفاق افتاد و وزش باد سبب می‌شد که آتش به مناطق صعب العبور برسد و کار اطفای حریق را سخت کند.

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها در پایان گفت: برای اطفای حریق در این مدت از سیستم پرنده‌های بالگرد که عملیات اطفا و آب‌پاشی را انجام می‌دادند، استفاده شد.

برچسب ها: تدبیر24 ، آتش‌سوزی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها