بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۱۰۶۷۱۰
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۲
شرکت اپل تصمیم گرفته است که تا سال ۲۰۲۰ میلادی، تراشه‌های اختصاصی خود را جایگزین تراشه‌های اینتل کند.
تدبیر24»غول تکنولوژی آمریکایی اپل مدتهاست که درصدد کاهش وابستگی خود به شرکت‌های دیگر همچون اینتل است. پس از رسوایی‌های اینتل و روزنه‌های امنیتی معروفش، اسپکتر و ملت داون، این انگیزه اپل برای جایگزین کردن آن قوی‌تر شد تا جایی که به تازگی اعلام کرده است تراشه‌های اختصاصی اپل تا سال ۲۰۲۰ میلادی به طور کامل جایگزین تراشه‌های اینتل برای لپ‌تاپ‌های مک بوک این شرکت خواهند شد.

اپل نه تنها برای مک بوک بلکه برای گوشی‌های آیفون، تبلت‌های آی پد و ساعت‌های هوشمند اپل واچ خود نیز قصد دارد از پردازنده‌های اختصاصی خود استفاده کند. با اینکه اینتل به تمامی کاربران و سهامدارانش وعده داده است که در نسل جدید پردازنده‌هایش دیگر خبری از آسیب‌پذیری و ضعف‌های امنیتی همچون اسپکتر و ملت داون نخواهد بود، اما به نظر می‌رسد همچنان چهره‌اش برای سایر غول‌های تکنولوژی مخدوش شده است.

در ماه‌های اخیر ضعف‌ها و حفره‌های امنیتی اسپکتر و ملت داون کشف شده در پردازنده‌های ساخته شده توسط شرکت اینتل که از سال ۱۹۹۵ به بعد وجود داشته و باعث شده هکرها به اطلاعات ذخیره شده بر روی حافظه رایانه‌ها دسترسی پیدا کنند، جنجال‌های فراوانی به پا کرده است.

این ضعف‌ها و حفره‌های امنیتی در پردازنده‌های اینتل به‌گونه‌ای بوده است که به هکرها اجازه می‌داده علاوه بر سرقت کلمات و رمز عبور کاربران، تمامی اطلاعات ذخیره شده موجود بر حافظه، پردازنده رایانه و گوشی‌های همراه را به سرقت برده و از آن سوءاستفاده کنند و این سطح از دسترسی موجب می‌شد به تراشه‌های دیگری همچون  ای ام دی و ای آر ام نیز دسترسی یابند.

اینتل، یک شرکت تجهیزات رایانه‌ای در ایالات متحده آمریکاست که در زمینه تولید سخت‌افزارهای رایانه و تلفن همراه، با تمرکز بر مادربورد، کارت شبکه، چیپ‌ست، بلوتوث و حافظه‌های فلش، انواع ریزپردازنده، نیم‌رسانا، مدارهای مجتمع، واحدهای پردازش گرافیکی و سامانه‌های نهفته فعالیت می‌کند، حالا طبق گزارش‌های منتشر شده، فرایند خداحافظی با تراشه‌های اینتل از هم اکنون کلید خورده است و انتظار می‌رود تا دو سال دیگر یعنی ۲۰۲۰ میلادی به طول بینجامد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها