بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۱۰۶۷۹۰
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: هدف‌گذاری شرکت ملی صنایع مس ایران باید رسیدن به ظرفیت حداقل دو برابر رکوردهای سال‌های قبل باشد.
تدبیر24»محمدرضا پورابراهیمی در تشریح بازدید خود از مجتمع مس سرچشمه بیان کرد: در سال ۹۷ به واسطه تاکیدات رهبر معظم انقلاب در بحث حمایت از تولید ملی و تاکید بر حمایت از کالاهای داخلی، امیدواریم بتوانیم با همکاری مجلس و دولت و مسئولان نظام، اتفاقات مثبتی را نسبت به سال‌ های گذشته رقم بزنیم و خروجی آن افزایش تولید ملی، نرخ رشد اقتصادی و سرانه رفاه اجتماعی باشد.


وی با بیان اینکه استان کرمان در مجموع از استان های با ظرفیت در حوزه اقتصادی کشور است که شرایط خوبی را می تواند در عرصه اقتصاد کشور ایجاد کند، ادامه داد: علی رغم وجود شرکت‌های بزرگ صنعتی همانند شرکت ملی مس و شرکت سنگ آهن گل گهر در استان کرمان، سرانه ما از تولید ناخالص داخلی نسبت به متوسط کشور پایین تر است و این مسئله نشان می‌دهد که باید تلاش بیشتری در مجموعه فعالیت‌های اقتصادی استان داشته باشیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: در شرکت ملی مس فضای جدیدی برای افزایش همکاری ها ایجاد شده و امیدواریم بتوانیم در سال جاری این فضا را به فضای همدلی و همکاری بیشتر تبدیل کنیم که خروجی آن افزایش توانمندی شرکت ملی مس در راستای فعالیت های اقتصادی و اجتماعی باشد.

پورابراهیمی تصریح کرد: اعتقاد ما بر این است که شرکت ملی مس به دو تا سه برابر ظرفیت تولید کنونی خود می‌تواند برسد، ظرفیتی که همه شرکت‌ها طی سال‌های اخیر افزایش دادند و ما در شرکت ملی مس متاسفانه روند منفی داشتیم.

وی با بیان اینکه شرکت ملی مس در سال‌های قبل ظرفیت ۲۳۰ هزار تن کاتد در سال را شاهد بود، اما این روند در دولت یازدهم به کمترین حد خود رسید، گفت: این در حالی است که شرکتهای مشابه مس در استان کرمان فعالیت های خود را به دو تا سه برابر افزایش دادند و انتظار ما این بود که شرکت ملی مس بتواند در دولت یازدهم به ظرفیت حداقل ۵۰۰ هزار تن مس کاتد در سال برسد که نه تنها محقق نشد بلکه رکوردهای قبلی با ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش به شرایط کنونی رساند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به نشست با مهندس رضا بنی‌ اسدی مدیرعامل جدید شرکت ملی صنایع مس ایران بیان کرد: شرایط خوبی فراهم است که دولت، مجلس، مجموعه مدیریت شرکت ملی مس و نیروهای پرتلاش آن بتوانند مجموعه فعالیت های خود را دست در دست هم افزایش و ارتقا دهند.

پورابراهیمی با اشاره به دغدغه‌های اساسی در شرکت ملی مس گفت: یکی از این دغدغه‌ها وضعیت آلایندگی است که قاعدتا قبل از رسیدن به سود، تولید و اشتغال، جان انسان‌ها برای ما خیلی مهمتر است ضمن آنکه وضعیت کنونی در مجتمع مس سرچشمه و گزارش هایی که از آنجا در زمینه آلایندگی داشتیم، نگران کننده است بنابراین حتما باید در کوتاه مدت برای آن تصمیم گیری شود.

پورابراهیمی راه اندازی کارخانه اسید را از الزامات مجتمع مس سرچشمه عنوان کرد و اظهار کرد: سرمایه گذاری زیادی در این زمینه انجام شده و هر چه سریعتر باید راه اندازی شود، که با توجه به توافق انجام شده امید است تا پایان آذر ۹۷ کارخانه مذکور به بهره برداری برسد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: در شرکت ملی صنایع مس ایران باید حتما فضا را به فضای تخصصی و حرفه‌ای تبدیل کنیم که هم تولید مقرون به صرفه ناشی از فعالیت در حوزه ذوب باشد و هم کاهش آلایندگی را داشته باشد.

پورابراهیمی افزایش ظرفیت تولید در شرکت ملی صنایع مس ایران را مورد تاکید قرار داد و با اشاره به لزوم اصلاح ساختار جدید در این حوزه گفت: معادن کوچک بلاتکلیف ما حتما باید عملیاتی و ظرفیت شرکت ملی مس در کرمان و در سایر استان های دیگر فعال شوند.

وی ابراز داشت: هدف‌گذاری شرکت ملی صنایع مس ایران باید رسیدن به ظرفیت حداقل دو برابر رکوردهای سال‌های قبل باشد و این انتظار حداقلی از این مجموعه بزرگ اقتصادی است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها