بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۱۰۷۵۸۷
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰
بزرگترین هواپیمای دنیا احتمالا همین تابستان پس از طی سه آزمایش به پرواز درخواهد آمد.
تدبیر24»به نظر می‌رسد هواپیمای غول‌پیکر شرکت "Stratolaunch" تست‌های نهایی خود را می‌گذارد.

این شرکت در سی و چهارمین سمپوزیم فضایی اعلام کرد که قصد دارد اولین پرواز بزرگترین هواپیمای دنیا را تابستان امسال انجام دهد.

طول دو سر بال‌های این هواپیمای دوقلو 1117 متر و وزن آن بیش از 226 تن است که آن را بدل به بزرگترین هواپیما در جهان می‌کند.

این هواپیما طی ماه‌های اخیر دو آزمایش نهایی را با بیشینه سرعت 45 و 74 کیلومتر بر ساعت پشت سر گذاشته است. با این حال، هنوز هم قبل از اینکه بتواند به آسمان برسد، باید سه آزمون دیگر را، دو سال بعد از تاریخ اصلی تعیین شده خود، به انجام برساند.

شرکت " Stratolaunch" باید در طول آزمایش‌های بعدی به سرعت انتقالی بالای 128 کیلومتر بر ساعت و سپس 222 کیلومتر بر ساعت برسد.

به یاد داشته باشید که هواپیماهای معمولی برای بلند شدن از زمین باید به سرعت 241 تا 290 کیلومتر بر ساعت برسند.

این هواپیما تست‌های قبلی خود را بدون بهم خوردن تعادل انجام داد، بنابراین شرکت خوش‌بین است که می‌تواند برای اولین بار در سال جاری پرواز کند.

این هواپیما طوری طراحی شده بود تا بتواند وسایل نقلیه پرتابی و محموله‌های آنها مانند ماهواره‌ها را به شکم خود متصل کند.

این هواپیما ماهواره‌ها را به اندازه کافی بالا می‌برد و آنها را در وسط پرواز رها می‌کند و به عنوان یک روش قابل استفاده مجدد و مقرون به صرفه برای انتقال ماهواره به مدار استفاده خواهد شد.

این شرکت حتی به دنبال حمل سه موشک به صورت همزمان در یک پرواز است، اما ابتدا باید طی ماه‌های آینده پروازهای آزمایشی را انجام دهد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها