بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۱۰۷۹۲۸
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۵
کره‌شمالی:
در آستانه دیدار رهبران دو کره و پیش از دیدار رهبر کره‌شمالی با دونالد ترامپ، پیونگ‌یانگ انتقاد واشنگتن از سابقه حقوق بشری خودش را "مضحک" توصیف کرد.
تدبیر24»کره‌شمالی به نقض حقوق شهروندانش از جمله با کشتارهای فراقانونی، سرکوب‌ شدید مخالفان و حتی ربایش شهروندان خارجی متهم است.

گزارش حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا درباره کره‌شمالی که در روزهای گذشته منتشر شد، به شرح "نقض‌های حقوق بشری فجیع" در این کشور خودکامه از اعدام‌های علنی تا گسترش جاسوسی از شهروندان پرداخت.

پیونگ‌یانگ در انتقادی شدیداللحن، هدف این گزارش را "تهمت زدن" به کره‌شمالی دانست و آمریکا را "سرچشمه" نقض‌های حقوق بشری دانست که از "خشونت‌های سرطان‌ مانند مرتبط با سلاح و انواع بی‌عدالتی و محرومیت از حقوق" رنج می‌برد.

خبرگزاری کی‌سی‌ان‌ای کره‌شمالی سه‌شنبه در یادداشتی نوشت، واشنگتن خودش را قاضی حقوق بشری می‌داند. این واقعا مضحک است و یادآور دزدی است که برای متوقف کردن دزد دیگر جار می‌زند. هدف واقعی آمریکا از هم پاشیدن کشورهایی که از آن فرمانبرداری ندارد تا بهانه‌ای برای تهاجم‌ سیاسی، نظامی و اقتصادی و فشار به دست آورد.

کی‌سی‌ان‌ای در ادامه کره‌شمالی را به عنوان "مهد زندگی واقعی کارگران" توصیف کرد.  

این موضع‌گیری در آستانه نشست روز جمعه کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی و مون جائه-این، رئیس‌جمهوری کره‌جنوبی مطرح می‌شود که دیداری تاریخی است و دومین جلسه کیم با یک رهبر خارجی به حساب می‌آید. همچنین انتظار می‌رود دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا ژوئن با کیم دیدار داشته باشد. پیشتر کانگ کیونگ-وا، وزیر امور خارجه کره‌جنوبی گفت سابقه حقوق بشری پیونگ‌یانگ در نشست جمعه مورد بحث قرار نمی‌گیرد.

برچسب ها: تدبیر24 ، کره‌شمالی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها