بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۱۰۸۷۰۳
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۱
در سال گذشته ۹ کالای متخلف صنعتی و معدنی با کاهش تولید مواجه شدند که در مورد هر یک از این کالاها علت خاصی دارد.

کتدبیر24»ولر آبی، وانت، داروی انسانی، پودر شوینده، نئوپان، کاتد مس، الیاف اکلیلیک، الکترو موتور و سیمان ۹ کالای منتخب صنعتی و معدنی هستند که در سال ۱۳۹۶ با کاهش میزان تولید نسبت به سال ۱۳۹۵ مواجه شده‌اند.

نئوپان با کاهش ۱۷.۵ درصدی، کولر آبی با کاهش ۳۳.۵ درصدی، وانت با کاهش ۴.۴ درصدی، پودر شوینده با کاهش ۰.۶ درصدی، داروی انسانی با کاهش ۴.۶ درصدی، الکتروموتور با کاهش ۳.۴ درصدی، سیمان با کاهش ۱.۵ درصدی و کاتد مس با کاهش ۱۵.۵ درصدی در سال ۱۳۹۶ نسبت به سال ۱۳۹۵ روبرو شدند.

بر اساس اطلاعاتی که به صورت اختصاصی در اختیار ایسنا قرار گرفته است علت رشد منفی ۰.۶ درصدی پودر شوینده در سال ۱۳۹۶ نسبت به سال ۱۳۹۵، کاهش صادرات به کشور عراق بوده است. همچنین در مورد وانت باید اعلام کرد که تغییر در برنامه مدیریتی گروه خودروسازی و جلوگیری از تولید وانت آریسان واحد تبریز توسط سازمان ملی استاندارد از عوامل اصلی کاهش ۴.۴ درصدی تولید وانت در سال ۱۳۹۶ نسبت به سال ۱۳۹۵ بوده است.

کولر آبی به دلیل کاهش صادرات، فصلی بودن تولید محصول، در سال ۱۳۹۶ نسبت به سال ۱۳۹۵ با کاهش ۳۳.۵ درصدی روبرو شده است و داروی انسانی نیز به دلیل کاهش نقدینگی به دلیل اجرای طرح تحول سلامت با کاهشی ۴.۶ درصدی در مدت مورد اشاره مواجه شده است.

در مورد نئوپان باید اعلام کرد که کاهش تقاضا در بازار عامل کاهش تولید ۱۷.۵ درصدی این محصول در سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۵ است. کاتد مس نیز به دلیل ادامه تعمیرات و تغییر سیستم کوره‌های فعلی به سیستم فلش تا آذرماه با کاهش تولید ۱۵.۲  درصدی در مدت مذکور روبرو شده است. سیمان دیگر محصول معدنی است که کاهش تقاضا طی سال‌های گذشته و فصل زمستان، کاهش صادرات، قطعی گاز و رکود بخش ساختمان موجب شده تا شاهد کاهش ۱.۵ درصدی میزان تولید آن در سال ۱۳۹۶ نسبت به سال ۱۳۹۵ باشیم.

الکتروموتور نیز به دلیل مشکل تامین مواد اولیه به دلیل مسائل ارزی و کاهش نقدینگی در سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۵ با کاهش ۳.۴ درصدی میزان تولید روبرو شده است. در این بین تعطیلی یک شرکت تولیدی از اواسط سال گذشته به دلیل مشکلات مدیریتی عامل کاهش میزان تولید الیاف اکلیلیک است.

برچسب ها: تدبیر24 ، عوامل کاهش
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها