بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۱۱۰۱۹۹
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۰
محمدیوسف کیانی، باستان‌شناس پیشکسوت در سن هشتاد سالگی درگذشت.
تدبیر24»کارشناس ارشد باستان‌شناسی در گفت‌وگو با ایسنا با تایید این خبر، گفت: این باستان‌شناس به دلیل کهولت سن امشب (یک‌شنبه، ۱۳ خرداد) در منزل شخصی خود درگذشت.

به گفته وی، قرار است پیکر مرحوم محمدیوسف کیانی در روزهای آینده در شهمیرزاد سمنان به خاک سپرده شود. درباره مراسم ختم وی در تهران نیز به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

محمد یوسف کیانی در سال ۱۳۱۷ در بابل به دنیا آمد. وی در سال ۱۳۴۲ با درجه کارشناسی باستان‌شناسی و تاریخ هنر از دانشگاه تهران دانش‌آموخته شد و یک سال بعد با مدرک کارشناسی تاریخ از همان دانشگاه فارغ‌التحصیل شد. کارشناسی ارشد باستان‌شناسی را در سال ۱۳۴۴ در همان دانشگاه به پایان رساند و برای ادامه تحصیل به دانشگاه لندن رفت و در سال ۱۳۴۹ با مدرک دکتری رشته باستان‌شناسی و تاریخ هنر اسلامی از آن دانشگاه دانش‌آموخته شد.

وی پس از پایان دوره کارشناسی در وزارت فرهنگ و هنر وقت از سال ۱۳۴۲ تا سال ۱۳۵۷ مشغول فعالیت در سمت‌های کارشناس امور باستان‌شناسی و رئیس موزه هنرهای ایران بود. او در سال ۱۳۵۵ ریاست موزه ملی ایران را به عهده داشت و علاوه بر فعالیت‌های اجرایی از سال ۱۳۴۹ تا سال ۱۳۵۸ مدیر هیأت بررسی و تحقیقات باستان‌شناسی دشت گرگان بود که نتیجه آن هم انتشار مقالات و کتب مختلف بوده است.

مرحوم کیانی از سال ۱۳۴۹ تا ۱۳۵۸ به صورت نیمه‌وقت عضو هیأت علمی گروه باستان‌شناسی و تاریخ هنر دانشگاه تهران بود و در سال ۱۳۸۴ با درجه دانشیاری از این دانشگاه بازنشسته شد.

او مسئولیت نمایشگاه‌های بین‌المللی هنرهای جهان اسلام لندن در سال۱۹۷۳، هنرهای ایران توکیو در سال ۱۹۷۶ و هنرهای ایران عهد ساسانی نیویورک در سال ۱۹۷۷ را بر عهده داشته است.

مرحوم کیانی ده‌ها عنوان رساله کارشناسی ارشد و دکتری راهنمایی کرده است. او مقالات متعددی را به زبان فارسی و لاتین منتشر کرد و کتاب معماری اسلامی ایران از مهم‌ترین آثارش است.

برچسب ها: تدبیر24 ، درگذشت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها