بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۱۱۰۸۸۸
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۷
یک پژوهشگر موسیقی اقوام معتقد است چون گوش شنوایی وجود ندارد، من نیز برای چگونگی استفاده از موسیقی اقوام در مناسبت‌های مختلف از جمله سرود تیم ملی در جام جهانی هیچ پیشنهادی ندارم و از انجام این کار توبه کرده‌ام.

تدبیر24»هوشنگ جاوید در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی نقش موسیقی اقوام در سرود تیم ملی بیان کرد: من حرف خودم را به عنوان فردی که نه همه‌ موسیقی اما بخش زیادی از موسیقی اقوام را می‌شناسد، می‌زنم و نقد هم دارم.

او ادامه داد: اگر سرود تیم ملی را به هنرمندان موسیقی اقوام و نواحی می‌سپردند آنها می‌توانستند به خوبی این کار را انجام دهند اما روی نیروی جوان موسیقی ما هیچ برنامه‌ریزی وجود ندارد به همین دلیل نتیجه کارهایی که انجام می‌دهند نیز این چنین می‌شود.

این پژوهشگر موسیقی اقوام افزود: مسوولان مربوطه می‌توانستند بودجه‌ای که برای سرود ملی صرف کرده‌اند را در حجم کمتری بین اهالی موسیقی اقوام و نواحی تقسیم کنند تا به راحتی آثار خوبی تولید کنند.

جاوید با بیان اینکه ما نباید جوانان را دستِ کم بگیریم، اظهار کرد: جوانان ما می‌توانند کارهای خوبی در بخش موسیقی اقوام و نواحی انجام دهند اما چون متاسفانه از سوی دستگاه‌های دولتی ارجاعی صورت نمی‌گیرد، جوانان نیز خودشان کارهایی انجام می‌دهند و در فضای مجازی که راحت‌ترین بستر برای عرضه خلاقیت‌هایشان است، آن را ارائه می‌کنند.

او اضافه کرد: در واقع جوانان با انتشار کارهای خود در فضای مجازی می‌خواهند خطاب به مسوولان این حوزه بگویند، ببینید کار ما چقدر طرفدار داشت؛ در حالی که شما برای کاری که هزینه کردید نتیجه آن‌چنانی نگرفتید.

این پژوهشگر موسیقی اقوام اظهار امیدواری کرد: نگاه دستگاه‌های دولتی فرهنگی ما نسبت به به کارگیری نیروی جوان و استفاده از موسیقی اقوام بهتر شود.

برچسب ها: تدبیر24 ، تیم ملی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها