بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۱۱۷۰۵
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۰
اگر کنکور حذف شود، اتفاقاتی در زندگی همه ما خواهد افتاد که تا به حال به آن فکر نکرده‌ایم.
تدبیر24»روزنامه ایران نوشت: «شاید شما هم توئیت وزیر آموزش و پرورش درباره کنکور را خوانده باشید. ایشان در توئیت خود از لزوم حذف آزمون‌های زائدی مثل کنکور گفته‌ و تأکید کرده‌اند که شور و نشاط باید به مدارس بازگردد و دانش‌آموزان کمتر دچار اضطراب شوند. مطمئنیم که قصد آقای وزیر خیر بوده است اما به نظر می‌رسد ایشان ابعاد دیگر حرفشان را در نظر نگرفته‌اند. اصلاً شاید به خاطر همین آسیب‌ها باشد که توئیتر فیلتر است.

اگر کنکور حذف شود، اتفاقاتی در زندگی همه ما خواهد افتاد که تا به حال به آن فکر نکرده‌ایم.

۱) با حذف کنکور در وهله اول ۴۰ درصد کنداکتور صداوسیما خالی می‌شود. از آگهی‌های کتب کمک آموزشی در رنگ‌ها و طرح‌های مختلف و مؤسسات کنکور و اپلیکیشن‌های تحصیلی گرفته تا برنامه‌های مشاوره، تست‌زنی و تقویتی. و همه ما می‌دانیم که این خلأ به وجود آمده را با هیچ چیزی جز مختارنامه و جومونگ یا تبلیغ نمی‌توان پر کرد. یک نفر به آقای وزیر بگوید که ما دیگر کشش دیدن این برنامه‌ها را نداریم!

۲) اگر کنکور حذف شود، کارخانه‌های تولید کیک و آبمیوه با بحران بزرگی مواجه خواهند شد و متحمل ضرر‌های مالی فراوان می‌شوند. فکر می‌کنید این ضرر به وجود آمده چه جوری جبران می‌شود؟ با افزایش قیمت کیک و آبمیوه‌هایی که من و شما در طول سال می‌خریم. بنابراین وجود کنکور به نفع خودمان است.

۳) با حذف کنکور خیلی از آرزوها نقش بر آب خواهد شد. فرض کنید دو نفر یک عمر با این آرزو زندگی کرده‌اند که عروسی‌شان را روز کنکور بگیرند و از آرایشگاه یکراست بروند حوزه امتحانی و نشان دهند که علم و دانش برایشان مهم‌ترین چیز در زندگی مشترک است. اگر کنکور حذف شود، چه کسی پاسخ رؤیاهای از دست رفته این هموطنانمان را خواهد داد؟ تکلیف شور و نشاط این دو نفر چه می‌شود؟

۴) واقعاً آقای وزیر به این توجه نکرده‌اند که با حذف کنکور چند نفر بیکار می‌شوند؟ این معلم‌های کنکور و مشاورهای کنکور و ناشران کتاب‌های کنکور و فروشندگان سؤالات کنکور و انتخاب‌رشته‌کنندگانِ بعد از کنکور، از کجا درآمدزایی کنند؟ تولیدکنندگان مداد سیاه نرم پررنگ و پاک‌کن، خانه و زندگی ندارند؟ این «جذاب‌ترین معلم ریاضی»های ایران و «صد زنندگان عربی کنکور» چطوری فالوئر جذب کنند؟

۵) همه این‌ها به کنار، چه کسی دلش را دارد که خبر حذف کنکور را به آقای توکلی و آقای حسینی بای بدهد؟»

برچسب ها: تدبیر24 ، کنکور
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها