بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۱۴۲۸۹
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۲
هوش مصنوعی (AI) می‌تواند به رادیولوژیست‌ها کمک کند تا ذات‌الریه را تشخیص دهند، ذائقه شما در موسیقی را شناسایی کند و حتی پس‌لرزه‌های یک زمین لرزه را پیش‌بینی نماید. اما حالا مشخص شده که این فناوری می‌تواند یک پیتزاپز قابلی هم بشود.

تدبیر24»به‌تازگی پروژه‌ای به‌نام How To Generate (Almost) Anything توسط گروهی از دانشجویان و اساتید دانشگاه MIT راه‌اندازی گردیده که در آن یک مدل یادگیری ماشین با صدها دستور پخت پیتزا از سرتاسر دنیا، آموزش داده شده است. این تیم تحقیقاتی برای پختن پیتزا با استفاده از این تکنولوژی، با رستوران Crush Pizza در بوستونِ ماساچوست وارد همکاری شده‌اند.

اما سوال این‌جاست که این سرآشپز هوش مصنوعی، در عمل چگونه بود؟ در حالیکه، برخی از این دستور پخت‌ها دارای ترکیبات غیرمعمول بودند، اما پیتزاهای پخته شده، به‌طور شگفت‌انگیزی، خوشمزه بودند. البته هیچ‌کدام از آن‌ها به معنای واقعیِ کلمه عالی نبودند؛ برای اینکه سیستم هوش مصنوعی مذکور، طعم و مزه را در نظر نمی‌گرفت و به‌علاوه، گاهی اوقات سُس و پنیر را هم از قلم می‌انداخت (که البته در این موارد، سرآشپز خود رستوران کمک می‌کرد).

تیم MIT به وب‌سایت Medium post گفته‌اند: این‌روزها که هوش مصنوعی در حال رشد و توسعه است و ماشین‌ها در بسیاری از کارهایی که مربوط به انسان می‌شود در حال بهتر شدن هستند، خیلی‌ها نگران‌‌اند که هوش مصنوعی در نهایت منجر به بیکاری گسترده افراد خواهد گردید. اما ما معتقدیم که اگر انسان‌ها و ماشین‌ها برای بهتر کردن توانایی‌ها و مهارت‌های یکدیگر باهم کار کنند، می‌توانند به نتایج بسیار نوآورانه و پُرباری دست یابند.

تجربه پخت پیتزا در How To Generate (Almost) Anything، یادآور پروژه تحقیقاتی شرکت IBM به‌نام Chef Watson است که هدف از آن تهیه دستور پخت‌های جدید از طریق تجزیه و تحلیل ترکیبات شیمیایی صدها مواد موجود در بیش از ۱۰ هزار رسپی، بود. کتابِ این دستورهای جدید در سال ۲۰۱۵ منتشر گردید.

یکی از استارت‌آپ‌های مستقر در لس‌آنجلس به‌نام Halla، رویکرد نسبتا متفاوتی را در این زمینه در پیش گرفته و با اتکا به دیتابیسی متشکل از ۱۰ هزار آیتم خواروبار فروشی، ۲۰ هزار ترکیبات غذایی، ۱۷۵ هزار دستور پخت و ۲۰ میلیون غذای رستورانی، نقشه طبقه‌بندی شده کاملی از طعم‌ها، شکل‌وشمایل غذا‌ها و ویژگی‌های رژیمی آن‌ها را تهیه نموده است.

How To Generate (Almost) Anything، که بعد از پروژه How to Make (Almost) Anything دانشگاه MIT مدلسازی گردیده، این‌طور توضیح داده شده است: وسیله‌ای برای افزودن بر توانایی‌ها و قابلیت‌های انسان و جابه‌جا کردن مرزهای خلاقیت با استفاده از هوش مصنوعی. این گروه، هر هفته بر روی موضوعاتی با عنوان "generate something with AI” کار می‌کند و نتایج آن را بر روی یوتیوب و شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند.

برچسب ها: تدبیر24 ، هوش مصنوعی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها